Officieel: FC Porto legt Aboubakar voor 4 jaar vast: 50 miljoen euro!

aboubakar
Vincent Aboubakar heeft een 4 jarig contract getekend bij FC Porto.
In zijn contract heeft FC Porto een clausule laten opnemen die het mogelijk maakt om hem zonder tussenkomst van de Portugese club voor 50 miljoen euro over te nemen. De 25 jarige aanvaller blijft dus tot 2021 bij FC Porto. FC Porto heeft Aboubakar voor 7,2 miljoen euro overgenomen van Lorient. Aboubakar heeft dit seizoen in 9 wedstrijden 8 goals en 1 assists gemaakt.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (8) 


+: 394
-: 0
R: 728
Level 4

Helaas dat zal geen Aboubakar worden nadat we Cenk eventueel zouden verkopen..


+: 7937
-: 0
R: 10731
Level 5

Aboubakar pezevenklerin elinden aldik lan seni. Jammer, gemiste kans, maar het was te verwachten.


+: 691
-: 0
R: 1374
Level 5

Logisch dat hij voor FC Porto kiest in plaats van een clubje als bjk..+: 1028
-: 0
R: 3226
Level 5
+4

Dat clubje is wel de baas van Turkije de laatste jaren en staat bovenaan in de CL dus zeg maar gerust club. Clubje noem je een ploegje die laatste jaren 6e en 4e eindigt en niet eens van amateurs van Osursund kan winnen.

Als we Abou zo graag hadden gewild hadden we hem wel gekocht dus hij had niks te kiezen.


+: 220
-: 0
R: 713
Level 4

Wat kom je nou zeiken Probeer maar eerst je tenue wat opte vullen met wat sterretjes aangezien jullie net komen kijken en daarnaast heeft bjk ook geen dikgevulde prijzenkast mischien meer de focus daar opleggen ipv op een incidentiele winst op porto, waar ik natuurlijk ook trots op ben , maar je moet niet doen net of je de cl Hebt gewonnen als je het zo bekijkt kun je beter in het Efteling gaan wonen


+: 32
-: 0
R: 115
Level 3

Porto 1-3 BJK is wel een feit man..


+: 1
-: 0
R: 3
Nieuw

Beresterke spits maar beperkt aan de bal, welcome in Turkey. Ik dacht overigens dat de beste meneer zichzelf onmogelijk had gemaakt na zijn bezoekje in de kleedkamer van bjk na die cl domper van Porto.. Maarja goed, het FC Porto van nu is ook niet meer zoals het vroeger was..


+: 7937
-: 0
R: 10731
Level 5

Porto blijft Porto, ze zijn niet zo gek dat ze een speler als Aboubakar gratis laten vertrekken, wat hij ook doet.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen