'Newcastle United biedt 14 miljoen voor Cenk, Besiktas eist 19 miljoen euro'

acok
De kans dat Cenk Tosun binnen afzienbare tijd vertrekt bij Besiktas lijkt groot.

De spits van Besiktas staat in de belangstelling van de Engelsen, maar de vraagprijs van 19 miljoen euro is te hoog voor Newcastle United.
 
Newcastle United heeft een bod gedaan op Cenk die in de winter mag vertrekken. De huidige werkgever van Cenk eist minimaal 19miljoen euro voor de spits. De onderhandelingen duren nog. Meer info volgt…
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (1) 


+: 1115
-: 0
R: 1749
Level 5

Cenk doet het in Europa goed en dus is het normaal dat clubs interesse tonen. In de competitie is hij niet zo goed dit jaar ama. Zijn speelstijl doet mij eerlijk gezegd een beetje denken aan die van Lukaku, alleen dan natuurlijk paar klasses lager. Everton lijkt me wel een leuke club voor hem op dit moment. Die missen een goede spits voorin.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen