“Mijn vrouw vond het niets aan in China”

ersan
Ersan Adem Gülüm, de ex-speler van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Mijn vrouw vond het niets aan in China en wil daar niet blijven. Daarom moet ik aan mijn familie denken. Ik wil terug naar Turkije, maar ik heb van Besiktas tot nu toe geen bod ontvangen. Voorlopig wil ik dit alleen maar zeggen.”
 
Ersan Adem Gülüm werd in februari 2016 voor 7 miljoen euro aan Hebei China verkocht door Besiktas.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 1943
-: 0
R: 4239
Level 5

tuurlijk is china niks daar is gewoon een andere wereld, sadece para icin giderse maar zo zie je maar geld is niet alles.
al die spelers die naar china zijn gegaan hebben het maar 1 jaar volgehouden.


+: 1974
-: 0
R: 5849
Level 5

Voor rhodolfo zijn er vanuit brazilie aanbiedingen gekomen. Er word gezegd dat 2 clubs hem willen en rond de 2 miljoen betalen. Ik zou zeggen onmiddelijk doen. Ersan halen (ersan is geen speler met super snelheid maar is zeer agressief en was een goede combinatie samen met rhodolfo. Kunnen we ersan lenen en die 2 miljoen gebruiken om onze hand te verstevigen om een spits te halen.


+: 922
-: 0
R: 2830
Level 5

Mijn vrouw ook niet toen we er op vakantie waren.. Ik vond het wel een speciaal land maar ja ik was ook in Hong Kong en niet waar Ersan zat..

Met alle respect voor Ersan, maar we hebben hem op dit moment niet nodig
Als we een stopper halen moet het of een voor de toekomst zijn zoals Mitrovic of een van hoger kaliber als die we nu hebben..+: 7871
-: 0
R: 10468
Level 5

We kunnen hem voor 1.5 jaar huren. Rhodolfo verkopen, niet verlengen met Tosic. Dan hebben we in de zomer Marcelo-Mitrovi c-Ersan en kunnen we nog een topverdediger er bij halen.


+: 922
-: 0
R: 2830
Level 5

Rhodolfo betrekken in een deal met Lucas Pratto, heb je meteen een goede spits

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen