Krankzinnig bod op Medel: ‘Chinese club biedt 21 miljoen euro salaris en 10 miljoen transfersom'

agerys
Dat ze in China bereid zijn om de portemonnee te trekken, werd de afgelopen tijd al wel duidelijk, maar als dit gerucht op waarheid berust.

Een Chinese club heeft volgens Turkse media een bod van 10 miljoen euro neergelegd bij Besiktas voor de diensten van Gary Medel. De Chileen kan in drie jaar tijd 21 miljoen euro verdienen.
 
Of het grote geld uit China hem op andere gedachten kan brengen, is de vraag. 
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (6) 


+: 15990
-: 0
R: 16365
Level 6
+2

Medel is in mijn ogen de beste speler van de competitie die tussen de verdedigers en CAM kan dienen. Zijn lengte werd gezien als een grote nadeel, maar dit is letterlijk een monster. Door zijn lengte maakt die ook niet veel overtredingen omdat zijn tegenstanders vaker op de been blijven staan als hij de bal tussen hun benen wegneemt. Medel heeft een enorme strijdkracht en als er iets is waar die niet van houdt, is dat verliezen.

In het begin van het seizoen was die nog dik en lui, maar kort voor de winterstop nam die een Personal Trainer en nu plukt hij de vruchten er van.


10 miljoen euro en dan de toekomstige vervanger van Atiba verliezen, waar we juist zoveel moeite bij zouden krijgen om er eentje te vinden, althans wat we dachten, is het niet waard.

Medel moet een vaste speler op het middenveld worden en hij is slechts 30 jaar.

Ik zou hem niet voor 10 miljoen verkopen, ook niet als je met dat geld in de plaats van Medel weer Okay bijvoorbeeld kan halen.

Herşeyin bir Medeli var


+: 279
-: 20
R: 237
Level 3
+1

Die kan inderdaad nog jaren mee, maar ik vind het zielig voor de competitie dat we woorden zoals "slechts 30 jaar" gebruiken.

Hebben wij ook met Fernando bijvoorbeeld, ook pas 30 maar is duidelijk dat hij nog jaren belangrijk voor ons zal zijn.


+: 405
-: 0
R: 1366
Level 5

Het zou dom zijn om hem nu te verkopen. Met hem erbij lijkt het alsof we met 11,5 man spelen.+: 2188
-: 0
R: 5119
Level 5
+1

Zoals hier boven word aangegeven, ik zou ook niet voor 10 miljoen weg doen. Medel is een CVM die perfect meekan voetballen en kan ook nog is het tempo bepalen.

Veel kunnen nu denken we hebben hem voor 2,5 gekocht maar het leukste is dat 2,5 miljoen ook een enorm lage bedrag was voor Medel, ik geloof nog steeds niet hoe we hem voor maar 2,5 miljoen hebben gekocht. Hij kan makkelijk nog tot zijn 34/35 mee voetballen met ons want kleine spelers zijn meestal nog steeds goed op latere leeftijd.

Onze middenveld moet volgend seizoen Medel-Okay worden, beide zijn misschien verdedigend beter maar ze kunnen heel goed meevoetballen en doelpunten meeprikken.


+: 42
-: 0
R: 203
Level 3

10 miljoen is een mooie prijs. meteen weg doen. waarom? veli kavlak is back in town! daarom.


+: 1242
-: 0
R: 3722
Level 5

Strijder, en goed in de passing. Senol hoca liet hem maanden links liggen, maar ipv op te geven deed hij er een schepje boven op. Simdi Oguzhan dusunsun..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen