Kenan Karaman gaat een 4 jarig contract tekenen

kenankaraman
Volgens het nieuws van Fotomac gaat Kenan Karaman een 4 jarig contract tekenen bij Besiktas.
Het Turks talent van Hannover heeft volgens het bericht al een voorprotocol getekend met de Turkse topclub. Verwacht wordt dat het nieuws na 31 mei bekend zal worden gemaakt. Kenan Karaman heeft dit seizoen bij Hannover 96 in 30 wedstrijden 6 doelpunten en 6 assists gemaakt. Hij heeft 25 wedstrijden voor jong Turkije gespeeld en heeft uiteindelijk ook voor het Turks elftal gekozen.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 2181
-: 0
R: 5116
Level 5

ik weet echt niet wat voor speler dit is, 6 doelpunten 6 assisten kloppen niet het is minder. Kenan speelt met hannover inde 2e divisie dus ik weet niet hoe het zal uitpakken als hij goedkoop is dan zou het proberen waard zijn, onze bestuur moet is adem alperoglu scouten die jonge kan echt goed voetballen.


+: 1264
-: 0
R: 2707
Level 5

Je hebt veel goeie jonge Turkse voetballers in Duitsland, je hebt bijvoorbeeld Serdar Suat en Levin Öztunali bij Mainz. Ik ben heel gecharmeerd van die twee.


+: 8162
-: 0
R: 11223
Level 5

Zijn contract is automatisch met een jaar verlengd omdat ze zijn gepromoveerd. Maar van wat ik weet hadden we daarvoor al een akkoord met de speler. Ben benieuwd wat er nu gaat gebeuren.

Zou een goede transfer zijn. We hebben meer van zulke spelers nodig. Mooie leeftijd, kan op meerdere posities uit de voeten, zal ook niet veel verdienen.+: 139
-: 0
R: 456
Level 3

+: 404
-: 0
R: 1363
Level 5

Zeer goede transfer voor ons. We hebben jonge spelers nodig op de flanken en hem kunnen we langzaam brengen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen