Keert Ersan Adem Gülüm naar Besiktas?

ersan
Er gaan geruchten rond dat Ersan Adem Gülüm tegen zijn vrienden heeft gezegd dat hij heel graag naar Turkije wil terugkeren.
Volgens het bericht van Haber1903 heeft het bestuur van Besiktas geen plannen om zijn ex-centrale verdediger vast te leggen. Ersan Adem Gülüm werd in 2015-2016 voor 7 miljoen euro verkocht aan China Fortune.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (6) 


+: 7871
-: 0
R: 10468
Level 5

Daar is die dan te laat mee. Het zou op dit moment nergens op slaan als we Ersan terughalen. Mitrovic zou dan voor niks zijn gekomen. Als Rhodolfo vertrekt, is het een ander verhaal. Als we Rhodolfo voor 2-3 miljoen verkopen aan Brazilië, kunnen we Ersan terughalen en hebben we geld voor een spits.


+: 922
-: 0
R: 2830
Level 5

Rhodolfo moet je ruilen met Lucas Pratto + wat geld erbij.. al hoeft Rhodolfo niet weg van mij, jammer dat hij zo traag is en na zn zware blessure nog ritme nodig heeft.. Met Ersan erbij zouden we 6 cv hebben hahaahh

Spits mannnn


+: 614
-: 0
R: 1622
Level 5

Nou van mij mag die zeker terug komen hij is en blijft een beest in de verdediging+: 1974
-: 0
R: 5849
Level 5

Ersan kon je niet 1 week geleden dit zeggen? We hebben nu een cv gekocht van 4,2 miljoen waarde dus zal het onlogisch zijn om nog een cv te halen. In de zomer kan het dan wel weer want atinc gaat terug naar leipzig. En waarschijnlijk zal rhodolfo ook niet lang blijven. Dus in de zomer zou ik niet nee zeggen, tenzij we rhodolfo deze winterperiode verkopen.


+: 1943
-: 0
R: 4239
Level 5

ik snap onze transfers gewoon niet meer fikret die altijd zegt we hebben plan a b c d blabla we werken dag&nacht, in de zomer kwam etoo niet toen ging alles door elkaar kwam die met aboubakar uit nood gaf die hem ook nog veel geld en nu komt etoo weer niet blijft die maar cv kopen.
er is maar 1 reden waarom ersan kan komen en dat is dat rhodolfo of tosic weg word gestuurd.
is het zo moeilijk om alleen een linksback en spits te kopen, ga lekker sobol huren en budkivsky kopen klaar.


+: 922
-: 0
R: 2830
Level 5
+1

Als dit waar is snap ik ons bestuur echt niet meer..
Je wil een goede cv halen, een die beter is dan die we hebben, en iemand die naast Marcelo zou moeten spelen.. Eerst haal je Mitrovic, die misschien in potentie heel goed is maar je niet kan verwachten dat hij er meteen staat.. Je betaalt 4,2 mil voor deze jongen en wil daarna nog Ersan halen? Waarom?

Laat dan beter het duo Marcelo/Tosic staan want die hebben het samen gewoon heel goed gedaan. Met dit duo hebben we volgens mij alleen van Dinamo Kiev verloren en iedereen weet hoe dat is gebeurd met die klote scheidsrechter..

Met vorig seizoen erbij, en Champions League meegerekend hebben we met Marcelo/Tosic dus bijna geen wedstrijd verloren.. We hebben het hier over meer dan 25 wedstrijden..

Had beter je geld uitgegeven aan een goede spits

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen