“Ik ben hierheen gekomen om kampioen te worden”

medelbjk2
Gary Medel, de kersverse transfer van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Besiktas is een van de belangrijkste club van Turkije. Er komen hier belangrijke spelers naartoe. Het is een club die elk jaar sterker wordt. De onderhandelingen verliepen zeer rustig, het was voor mij eenvoudig om een beslissing te nemen. Ik heb veel biedingen gehad, maar ik heb voor Besiktas gekozen. Ik ben hierheen gekomen om kampioen te worden. Ik kan zowel in de verdediging, als op het middenveld spelen. Ik voel mij op elke positie goed.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (12) 


+: 156
-: 100
R: 178
Level 2
+1

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 34
-: 0
R: 148
Level 3

Wordt eerst kampioen zonder omkoperij en kom dan pas praten


+: 2014
-: 0
R: 6261
Level 5
+1

Hosgeldin medel hij heeft een paar leuke andere uitspraken gedaan. Toen hem gevraagd werd welke van de 3 posities hij zich beter in voelt antwoorde hij met als ik de in de 11 spelers zit dan voel ik me best goed.+: 190
-: 0
R: 335
Level 3

Gelmis gecmis en iyi transfer donemini yasiyoruz!!

:nr1:

:gangnam:


+: 32
-: 0
R: 115
Level 3
+3

Yoo ik ben nieuw op turksvoetbal.


+: 1974
-: 0
R: 4444
Level 5
+1

VIDA BESIKTASTA !!!!

Ik dacht nog een week terug dat we het moeilijk zouden krijgen maar na Negredo-Lens-Me del en nu Vida steekt Besiktas hoger uit dan iedereen, takim resmen tas gibi oldu ik denk beste team ooit in de historie.


+: 2484
-: 0
R: 1958
Level 5
+2

Idd ik las uren geleden op BTD ook dat Vida bij Besiktas is en Fiko ging sneaky lachen toen ze net aan hem een vraag stelden over Vida..

Fabri
Gokhan Pepe Vida Adriano
Atiba Medel
Lens Talisca Q7
Negredo

Yemede yaninda yat. Je hebt zoveel mogelijkheden dan. Atiba-Medel wordt een stofzuiger van een centrale linie op het middenveld. Medel kan ook goeie passes geven (vooral crosspasses)..

Weer een fantastische dag achter de rug (waarschijnlijk ), bedankt Fiko!


+: 2014
-: 0
R: 6261
Level 5

Als we vida ook binnen hebben zoals jullie zeggen dan is het tijd om af te komen van alle spelers die we niet nodig hebben en ik hoop eigenlijk ook dat we nog een RA kunnen brengen en beck gewoon verkopen.


+: 751
-: 10
R: 1106
Level 5

Hahahahah hoor senolgunes beste team in historie hahahahaha dan had je de selectie met roberto carlos alex emre enzo niet gezien


+: 2
-: 0
R: 10
Nieuw

De twee laatstgenoemde namen ken ik niet eens. Kunnen die wel eens voetballen?


+: 92
-: 0
R: 83
Level 2

Ik denk dat hij in de geschiedenis van BJK bedoelt. Maar je bent zo vol met jaloezie dat je niet eens meer begrijpend kan lezen. Net een vrouw. Gotu ami dagitiriz oyle iste


+: 1527
-: 0
R: 3018
Level 5

Geen één speler komt met de woorden als: ik ben hier om 2e te worden.

Ik wacht nog op spelers die zeggen dat ze EL willen winnen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen