“Ik ben hier nog 3-4 jaar”

ozzitolgay
Tolgay Arslan, de middenvelder van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij hebben een akkoord bereikt met Besiktas. Iedereen weet dat ik hier heel gelukkig ben. Mijn familie is ook heel gelukkig. Wij hebben het hier naar ons zin. Ik ben hier nog 3-4 jaar. Wij zijn 2 keer achter elkaar kampioen geworden en in Europa spelen wij heel goed. Ze volgen ons. Mijn zaakwaarnemer heeft mij verteld dat er een aantal biedingen van Europese clubs zijn gekomen, maar ik heb voor Besiktas gekozen. Alles verloopt hier goed.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (6) 


+: 93
-: 0
R: 86
Level 2

Wat hij vertelt in zijn interview, dat moet ons doel zijn!

Als spelers aanbiedingen vanuit Europa krijgen dat ze alsnog kiezen voor een Turkse club!!!

Naar dat niveau moeten we streven. Wij moeten de ploeg zijn waar ze willen blijven en hun carriere willen verderzetten!!


+: 570
-: 0
R: 567
Level 4

Als Besiktas visieloos zou zijn zou hij niet Besiktas boven de biedingen uit Europa verkiezen. Doet me goed om dit te mogen lezen!


+: 2033
-: 0
R: 4723
Level 5
+1

Dit was al te verwachten, mooiste stad in de wereld, afgelopen 2 jaar kampioen en je speelt CL wat wil je nog meer. InsAllah bu sene iyi oynarda 1/2 sene iyi paraya satariz ve Almanyada yeni Cenkler Tolgaylar buluruz.+: 374
-: 10
R: 654
Level 4

Mooiste stad in de wereld? Ik neem aan dat jij niet vaak reist haha.
Jakarta is ook een hele mooie stad, maar nummer 1 blijft toch Tokyo... Wat een stad is dat zeg... Bence biraz gez dunyayi dan zie je echt iets prachtigs..

Begrijp me niet verkeerd, Turkije is sowieso onze vaderland.


+: 8014
-: 0
R: 10921
Level 5
+1

Net zo belangrijk is wat hij zei over het nationale elftal. Hij zei dat de kans dat hij mag uitkomen voor Turkije 90% is. Beter laat dan nooit, zo'n speler kan Turkije heel goed gebruiken.


+: 16
-: 0
R: 57
Level 2

BESIKTAS :bz: YALA !!!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen