Eduard Sobol kan elk moment tekenen bij Besiktas

sondakika2017
Besiktas gaat na de transfer van Ryan Babel en Matej Mitrovic nog een speler binnenhalen.
De Turkse topclub gaat volgens het nieuws van Haber1903 de 21 jarige linksback Eduard Sobol van Shakhtar Donetsk voor 1,5 seizoen huren. Besiktas heeft een 1,5 jarig contract aangeboden aan  Sobol waarbij zijn club 150.000 euro aan huursom zal krijgen. Alle benodigde transfer documenten zijn inmiddels verstuurd naar SHakhtar Donetsk en verwacht wordt dat de transfer z.s.m. aan de KAP aandelenmarkt gemeld gaat worden. Eduard Sobol werd dit seizoen voor een half jaar verhuurd aan Zorya. Hij heeft daar 18 wedstrijden gespeeld.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (2) 


+: 1943
-: 0
R: 4239
Level 5

ik heb hem nooit zien spelen maar alles is beter dan tosic op linksback.


+: 922
-: 0
R: 2830
Level 5

Juistttt
Tosic doet het centraal gewoon goed maar lb is het gewoon een ramp.. Sobol heb ik tegen Fener gezien en tegen Turkije toen hij veel moeite had met Emre Mor, maar wie zou dat niet hebben.. Als we een geode optie tot koop hebben is hij welkom want Adriano moet af en toe rust krijgen..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen