Dodelijk trio op weg naar Besiktas

duduvidatai
Besiktas telt af voor het vijftiende kampioenschap.
Enige wat ze hiervoor moeten doen is de resterende drie wedstrijden winnen. Als dit hun weer lukt, zijn ze van plan om drie nieuwe sterspelers binnen te halen. Volgens het nieuws van Fanatik wil Besiktas Taison (Shakhtar Donetsk), Vida (Kiev) en Dudu (Palmeira) binnenhalen. 
 
Taison: 4 miljoen euro per jaar en 4 miljoen euro tekengeld
Vida: 4 miljoen euro transfersom
Duda: op huurbasis
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 2188
-: 0
R: 5119
Level 5
+1

dudu op huurbasis geloof ik geen reet want brazilianen zijn niet dom om hun beste speler te laten huren, enige optie is dat ze misschien kunnen afspreken met hun zo van als hij goed bij ons presteert kunnen we voor grote bedragen verkopen dat palmeiras akkoord gaat.

4 miljoen voor vida geloof ik ook niet, 6 maanden terug wouden we hem halen en dat lukte niet omdat hij te duur was hoe de fuck kunnen ze hem nu voor 4 miljoen verkopen.

4 miljoen tekengeld en 4 miljoen salaris geloof ik ook niet omdat fikret orman niet iemand is dat zoveel geld zal geven, fikret geeft meestal veel geld aan onzin spelers dan spelers die naam hebben.


+: 773
-: 10
R: 1212
Level 5

Ik dacht dat taison naar Fener zou komen of heb ik het mis???


+: 192
-: 0
R: 438
Level 3
+1

Er staat fanatik, dat hoef je niet serieus te nemen :P+: 2131
-: 0
R: 6974
Level 5

Goed gezegd gs ultra aslan! Taison 4 miljoen, fanatik hun journalistiek begint met de dag grappiger te worden.


+: 773
-: 10
R: 1212
Level 5

Oh okey ik dacht all maar die domme fanatik :tok:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen