De kans dat Besiktas een nieuwe aanvaller haalt is zeer klein

senolgunes1a
Trainer Senol Günes zal het tijdens de afwezigheid van Vincent Aboubakar moeten doen met Cenk Tosun en Ömer Sismanoglu.
Er gaan namelijk steeds meer berichten rond dat Besiktas geen nieuwe aanvaller gaat binnenhalen. Er zijn de afgelopen weken namen genoemd zoals Pylyp Budkivskiy, Jackson Martinez, Mario Mandzukic en Lucas Pratto, maar deze spelers vragen een torenhoge jaarsalaris of ze durven vanwege aanslagen niet meer naar Turkije te komen. De kans dat Besiktas een nieuwe aanvaller haalt is zeer klein.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (6) 


+: 7871
-: 0
R: 10468
Level 5

Daarvoor zal er eerst iemand verkocht moeten worden. We kunnen op dit moment nog 1-1.5 miljoen uitgeven, maar het is slimmer als we 1 miljoen opzij leggen voor de transfer van Caner. Dus dan blijft er eigenlijk niks over.

Volgens mij is het plan om Rhodolfo te verkopen, Ersan te huren en met het geld van Rhodolfo kunnen we verder kijken. Als we voor hem iets van 2.5-3 miljoen kunnen krijgen, zou dat heel mooi zijn. Je kan een spits kopen of eentje huren met een optie tot koop.


+: 15351
-: 0
R: 15069
Level 6

De bedoeling van huren was juist om de volgende zomer te kunnen kopen, weet je nog. Anders was Caner al gekocht.

Dus dat we 1 miljoen euro voor Caner nu al aan de kant zetten, is niet logisch. Aangezien BJK in de zomer weer mag inkopen zonder FFP aan z'n lip.

Als we Rhodolfo kunnen verkopen en daar ook echt een mooi bedrag rond de 2,5-3 miljoen euro voor krijgen, kunnen we en Ersan en een spits brengen. Aangezien de kosten van Sobol toch heel laag zijn.


+: 7871
-: 0
R: 10468
Level 5

Hangt er van af wanneer die optie eindigt. Als dat eind mei is, zoals gewoonlijk, moeten we hem wel dit seizoen al aantrekken. Inter kan zomaar veel meer vragen als zijn contract straks afloopt, dus het is niet slim om dat risico te lopen.+: 230
-: 0
R: 329
Level 3

K zie het zo. Er komt denk ik geen spits meer als Ersan komt. Het is echt 1 van de 2 beide zou heel mooi zijn maar die luxe hebben op dit moment niet.


+: 1943
-: 0
R: 4239
Level 5

ik wil pylyp budkivsky !!!!!


+: 922
-: 0
R: 2830
Level 5

Dit zou weer eens een dramatische wintertransferp eriode kunnen zijn..

Ik hoop maar dat die Mitrovic een fantastisch talent is want anders snap ik niet waarom je bijna heel je transferbudget aan hem verspild terwijl je nog een lb en een spits nodig hebt..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen