Cyle Larin gearriveerd in Istanbul!

sondakikdabjk
Cyle Larin is zojuist gearriveerd in Turkije.
Dat meldt BeIN Sports. De Canadese aanvaller staat hoog op de transferlijst van Besiktas en verwacht wordt dat hij een langdurig contract gaat tekenen. Er gaan ook berichten rond dat Besiktas Cyle Larin aan een Europese club gaan verhuren. Meer info volgt ....
Artikel delen met vrienden:
Reacties (17) 


+: 0
-: 0
R: 7
Nieuw

Is dit een goede spits


+: 160
-: 100
R: 246
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 2131
-: 0
R: 6974
Level 5

Ik sta zeker open voor larin zijn aankomst, maar wel als 3de spits en niet als de backup voor negredo. Het is een jonge kerel die gewoon met de tijd langzaam in de selectie moet komen. Ik vind dat je zeker gelijk hebt dat sommige mensen te kritisch zijn tegenover zijn aankomst. Maar ik denk dat veel supporters vooral denken dat hij gaat komen als een directe vervanger voor cenk en we geen andere spits gaan halen. En ze daarom tegen zijn aankomst zijn, maar we moeten gewoon chillen. Die jongen komt ook nog eens hoogstwaarschij nlijk zeer goedkoop naar ons, dus verliezen we niks met zijn aankomst. We kunnen hopelijk dan eindelijk eens af van pektemek.

Ik heb ook gehoord dat senol gunes video's over hem bekeken heeft net voordat de transferperiode begon. Hij gaf aan tijdens zijn persconferentie dat die al een paar weken video's bekijkt van een speler en volgens een paar besiktas journalisten ging het om larin.

Edit: zelfs firat gunayer heeft mijn punt net bewezen over supporters die denken niet zeker te zijn of we nog een andere spits gaan halen. Hij zegt dat we volgende week waarschijnlijk nog een transfer zullen aankondigen.
twitter.com/.../...+: 8164
-: 0
R: 11224
Level 5

1.5 miljoen salaris voor een speler uit de MLS is niet weinig. Waarschijnlijk zullen we tussen de 1.5-2 miljoen betalen voor zijn transfersom. Dus dat is niet 'zeer goedkoop'.


+: 2131
-: 0
R: 6974
Level 5

Bona ben je serieus? Denk je nu echt dat fikret orman en het bestuur voor een speler met nog 1 maand bijna op zijn contract 1,5-2 miljoen gaan betalen? We hebben het over een bestuur die marcelo voor een leenbeurt hadden gehaald met een koopoptie van 1 miljoen op de laatste dag van de transferperiode terwijl hannover midden de winter transfeperiode 8 miljoen vroeg. Als je kijkt naar de transfers die we allemaal hebben gesloten dan zie je dat de helft van de selectie transfervrij is gehaald of voor een zeer goedkoop som. Over zijn eigen salaris kan het zijn dat het 1,5 miljoen is, maar waarom zou me dat verbazen aangezien we spelers hebben die ook veel geld per jaar krijgen. Die jongen gaat dan ook veel vragen. Dat is jammer genoeg hoe het in elkaar zit.


+: 8164
-: 0
R: 11224
Level 5

BJKQ7, zijn contract loopt eind dit jaar af en zijn club heeft nog een optie voor 2019. Die Turkse verslaggevers praten maar wat zonder het even te controleren.


+: 2131
-: 0
R: 6974
Level 5

Wauww dat verandert dan alles. Ik dacht dat die jongen nog maar 1 maand op zijn contract had.

instagram.com/p/Bd5hDF3gB_t/


+: 2794
-: 20
R: 4063
Level 5

Ik zie mensen hier zeggen 22 jong dit dat nog niet klaar enzo.
Beseffen jullie dat in Europa nu spelers zijn die als basis staan voor hun 20ste. Turkije is het land van de eeuwige jeugdspelers zoals Atinc Nukan en Ozan Tufan.


+: 277
-: 0
R: 770
Level 4

Amerikaanse competitie is fcking slecht man zelfs Davil villa op zn 36ste scoort er 24 goals


+: 95
-: 0
R: 316
Level 3

Is dat klasse of is dat omdat de leuage slecht is? Hoe oud was drogba toen hij voor gs speelde? Kennis van voetbal...


+: 8164
-: 0
R: 11224
Level 5

Senol Gunes heeft misschien een paar video's van hem bekeken, maar ik geloof echt niet dat hij degene is die Larin wilde. Hij kent de Europese competities nauwelijks, denken jullie echt dat hij de MLS bekijkt?

Ik hoop echt dat deze jongen het goed gaat doen, van wat ik heb gezien is het geen slechte speler maar hij is niet de spits die wij zoeken en die wij nodig hebben. Als ze nog een andere spits (Gameiro) halen is het een goede transfer voor de komende jaren, maar dan moeten we 3 buitenlanders wegsturen. Ben benieuwd hoe we dat gaan doen. Als dit de vervanger van Cenk is, bereid ik me voor op het ergste. Boyko en Mitrovic kwamen ook in de winterstop omdat we op die posities versterkingen nodig hadden en ze bezweken onder de druk en verwachtingen. Ik betwijfel overigens of hij veel zal spelen, want Senol kennende zal Pektemek onze 2e spits worden voor het restant van het seizoen. Tenzij er nog iemand bij komt natuurlijk.


+: 277
-: 0
R: 770
Level 4

Tja had Besiktas toch maar Burak gehaald ipv Negredo, nu Cenk weg is wordt het erger want met Negredo ben je niet zeker van doelpunten of Bjk moet voor Gameiro gaan


+: 48
-: 0
R: 334
Level 3

Waarom is Negredo niet zeker van de doelpunten? Bu adam cunku 35 gol acak.


+: 1038
-: 0
R: 1189
Level 5
38

bok atar. gare spits


+: 2131
-: 0
R: 6974
Level 5

Die gare spits heeft tegen jullie gescoord hahaahahahahaha


+: 885
-: 0
R: 1541
Level 5

Niet zeker van doelpunten? Hij heeft in de laatste 7 competitie wedstrijden/bek erwedstrijden 10x gescoord.


+: 499
-: 10
R: 999
Level 4
+1

Larin calimina atti kaleye bakti suuuuuut ve goooooooooooooo l. Besiktas galatasaray karsisinda 3-0 onde

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen