Chinese club biedt 21 miljoen euro salaris voor Quaresma

aquur
Volgens Hurriyet heeft een vooralsnog onbekende Chinese club een astronomisch bod gedaan op Ricardo Quaresma. 

De Turkse krant meldt dat die club voor de Portugese aanvaller van Besiktas niet minder 7 miljoen euro wil betalen voor zijn salaris. Dat zou een absoluut recordbedrag betekenen voor een speler die vanuit Turkije daarheen verkast. Daarnaast wil de club 15 miljoen euro transfersom betalen aan Besiktas.
 
Netto salaris van 21 miljoen euro in drie jaar.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (10) 


+: 405
-: 0
R: 1366
Level 5

Quaresma heeft veel voor ons betekend maar je merkt dat hij oud begint te worden. Dit is misschien zijn laatste jaar. Met een transfer zou hij nog jaren vooruit helpen.


+: 1038
-: 0
R: 1189
Level 5
38

Zou mooi zijn als hij voor zo een bedrag verkocht zou kunnen worden.

Ik ben benieuwd met wie Besiktas zich allemaal gaat versterken aangezien ze een grote budget nu krijgen.


+: 1242
-: 0
R: 3722
Level 5

15 mil?

Lijkt me sterk maar als dit zo is en Q7 wil het ook, dan is het een mooi afscheid.. Maar van mij hoeft het niet, ik vind hem nog veel te belangrijk zeker in de grote wedstrijden..+: 8164
-: 0
R: 11224
Level 5
+1

Van mij mag hij weg voor 5 miljoen. Zolang hij blijft gaat er weinig veranderen aan ons spel, want als hij speelt gaan alle ballen naar hem en hij geeft ze voor. En als je hem op de bank zet, begint die te klagen en dat heeft invloed op de andere spelers, want het is gewoon een invloedrijke speler.

Ik geloof hier overigens niks van. Die Chinese clubs kiezen voortaan voor jongere voetballers. En zelfs als het waar is, ik zie Quaresma niet eerder dan na dit seizoen vertrekken. Het WK is op komst, dus hij wilt op niveau blijven voetballen. Daarna is alles mogelijk. Ik hoop in ieder geval niet dat we tot 2020 aan hem vastzitten.


+: 0
-: 0
R: 7
Nieuw

Het zou wel overigens mooier zijn als hij tot het einde van het seizoen blijft


+: 259
-: 0
R: 445
Level 3

meteen verkopen zou ik zeggen, voor dat geld kan je zat andere spelers halen die goed zijn. Misschien niet zo technisch aangelegd als hem, maar zeker wel talentvolle spelers die door kunnen groeien dan hem.


+: 2312
-: 90
R: 4895
Level 5

De huidige Quaresma is niet eens 10 miljoen waard. Maar als de Chinezen 15 bieden moeten ze gelijk verkopen. O parayla Fiko 2 kadro kurar.


+: 49
-: 0
R: 266
Level 3

Strikje eromheen en 5 korting
€10 miljoen is prima
Q7 vertraagd en is voorspelbaar daarom moeten we hem vervangen
In huidig tools is het voldoende
Orkan moet meer spelen


+: 90
-: 0
R: 128
Level 3

Bona fide

Quaresma heeft laatst bekend gemaakt niet meer uit te komen voor portugal. Snap er niks van want hij zei in de zomer van ik ga niet naar china want de wk komt eraan.


+: 1242
-: 0
R: 3722
Level 5

We gaan niet midden van het seizoen afscheid nemen van Quaresma, hij is ook nog veel te belangrijk..

Einde van dit seizoen gaan we echte vervangers moeten hebben voor spelers als Quaresma,Atiba, en G.Gonul..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen