Cenk Tosun: “Op dit moment wil ik echt niet vertrekken”

cenktosunmilli
Cenk Tosun, de aanvaller van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik ben gelukkig bij Besiktas. Ik ben al van kleins af aan een Besiktas supporter. Ik wil nergens naar toe gaan. Op dit moment wil ik echt niet vertrekken. Ik heb hier nog veel dingen die ik wil doen.  In de toekomst, wil ik, als mijn club ook wat verdient in de Premier League spelen. Op dit moment is het de tijd niet voor. Ik wil mij nu focussen op Besiktas, want wij hebben belangrijke wedstrijden in de Champions League en de competitie.”
 
Cenk Tosun staat op de transferlijst van oa. Crystal Palace en Tottenham Hotspurs. Het bestuur van Besiktas wil de transferinkomsten namelijk gebruiken om de transfersom van Talisca te bekostigen.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (6) 


+: 7937
-: 0
R: 10731
Level 5

Cenk is al 26, dit is de leeftijd om die stap te maken. Voor je weet is het te laat. Het is beter voor hem en voor ons dat hij vertrekt, want we gaan veel winst maken op hem. Dat geld kan je weer in de selectie steken.


+: 4102
-: 0
R: 4404
Level 5

Dan word het een zelfde gevalletje zoals bij Burak Yilmaz. Toen hij in-vorm was bood een club veel geld op hem maar hij wou toch bij Galatasaray blijven en daarna was hij niet meer zoveel waard. Als Besiktas slim is verkopen ze hem en vernieuwen ze zijn plaats met een jongere speler.


+: 691
-: 0
R: 1374
Level 5

'Beter' dan wat hij nu is, zal hij niet worden.. daarom doet bjk er goed aan hem zo snel mogelijk te verkopen nu hij nog (redelijk) geld oplevert voor de club..+: 2484
-: 0
R: 1960
Level 5
+1

Hadi fiko, verkopen voor 25 miljoen pond en wanneer die transfer vrij is gratis oppikken!


Boynuma dola fikooo..

:by:


+: 47
-: 0
R: 262
Level 3

Rechtsom linksom
Hij heeft veel vooruitgang geboekt maar nog steeds niet constant ik vermoed dat hij nog 2 jaar nodig heeft om de continuiteit naar 75 minuten op te kunnen verhogen maar dan wordt hij wel 28 jaar
Gezien het feit dat hij een turk is kunnen we uitgaan dat hij max tot 32 jaar kan voetballen
Ik denk dat hij dit seizoen verkocht wordt dit is goed voor bjk maar hij zal tekort komen en zakken naar een middenmoot euclub wanneer bjk hem nog een jaartje vast houdt dan zal hij nog stabieler worden met zijn algemene ontwikkeling en dit zal gunstiger voor beide zijn win win situatie voor beide want wanneer cenk slaagt in eu dan zal bjk voor volgend trvoetballer min €10mil meer ontvangen dan gebruikelijk
Ik vermoed dat hij wordt verkocht maar stiekempjes hoop ik dathij nog 1seizoen blijft


+: 492
-: 0
R: 450
Level 3

Als hij nog 1 seizoen blijft vertrekt hij transfervrij. Mocht Besiktas hem behouden na dit seizoen, contract verlengen + afkoopsom van 25 miljoen euro erin lassen als clausule.

Pas als Besiktas weer kampioen wordt zou ik willen dat hij blijft. Dan kunnen we weer van zijn wonderen genieten in de CL en meer eisen uiteraard.
:lol:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen