“Cenk Tosun lijkt een beetje op Marco van Basten”

cenktosunmilli
Mehmet Demirkol, de geliefde sportcommentator van NTV heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Cenk Tosun heeft tegen Finland top-class doelpunten gescoord. Hoe hij de bal heeft aangekomen, zijn draai, zijn actie, zijn schot, het was gewoon prachtig. Veel Turkse aanvallers kunnen dit niet. Zijn eerste goal was een Marco van basten goal. Hij passeerde zijn tegenstander en stuur hem naar het bos, daarna schoot hij prachtig raak. Cenk Tosun heeft zich de afgelopen jaren heel erg ontwikkeld. Dit seizoen gaat het wel heel snel met hem. Hij begint kwa speelstijl te lijken op Marco van Basten.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (21) 


+: 6750
-: 30
R: 3228
Level 5
+5

Cenk Tosun > Marco van Basten len mq :yegen:


+: 225
-: 0
R: 755
Level 4

Yok Amk Ronaldo :facpal:


+: 8014
-: 0
R: 10921
Level 5

Van Basten ken ik alleen van zijn goals op youtube, dus ik kan niet echt de vergelijking maken. Demirkol kent hem wel. Misschien dat Cenk qua speelstijl op hem lijkt, qua niveau is het natuurlijk nog een hele lange weg voor Cenk. Maar hij heeft zich veel beter ontwikkeld dan iedereen had verwacht.

Competitie, CL, nationale elftal, hij blijft overal scoren. Na dit seizoen is het tijd voor de stap naar een topcompetitie. Die 12.5 die Crystal Palace bood, daar mogen ze minimaal 20 van maken.+: 225
-: 0
R: 755
Level 4

Heb je goals van basten gezien? Als Cenk hem na gaat doen breekt die zijn enkels, deze man moest vroegtijdig stoppen met zijn carrière omdat ze enkel naar de klote was hij werd zovaak getrapt omdat die ongrijpbaar wAs voor de topverdedigers, kijk zijn laatste wed hoe hard cappello jankt destijds zijn teamgenoot omdat hij noodgedwongen moest stoppen , zo goed was hij , cenk is ook goed maar van basten was gewoon uniek vooral de goal tegen USSR wAt een gevoel maybe tot heden nog steeds de mooiste goal gewoon onmogelijk zou je denken hoe die hem vanaf de rechterkant de lange bal van Gullit zo op zijn pantoffel neemt en gewoon voormekaar krijgt over de keeper heen tegendraads erin schiet , ik geniet er elke keer van als K die goal zie de pas van eige helft trouwens een lange bal en dat finishing touch


+: 8014
-: 0
R: 10921
Level 5

Maar niemand zegt dat Cenk van hetzelfde niveau is, dat lijken jullie niet te begrijpen. Heb je die goal van Cenk tegen Benfica vorig seizoen gezien? Ik heb hem toen zijn enkels niet zien breken.


+: 2694
-: 0
R: 2099
Level 5

Waar zijn de 'voetbal kenners' die beweerden dat Cenk abnormaal slecht is en niks te zoeken heeft in de nationale elftal? Vorig jaar waren er aantal gekleurden die dit claimden..

Cenk heeft zich heel goed ontwikkeld. Umarim nazar degmeden boyle ilerler Allah'in izni ile. Renklileri susturmaya devam et sen adamin dibi!

Momenteel de beste Turkse spits. Zo niet, degene die het meest in vorm is terwijl Burak er al 7 geprikt heeft in de competitie..


+: 1785
-: 0
R: 3762
Level 5

Cenk > Lewandoski len aq :yeah:


+: 374
-: 10
R: 654
Level 4
+1

Cenk > Sergen Yalcin len mq


+: 8014
-: 0
R: 10921
Level 5

Cenk > Claudio Maldonado len mq


+: 374
-: 10
R: 654
Level 4

Maldonado iyi oyuncuydu bence, cok iyi kontrol ediyordu orta sahayi. Fener'de suan olsaydi 10 numarayi giyerdi. Maldonado'nun assist hatirliyormusun ? Deivid'in golu in CL, Maldonado'nun muthis passiydi, 99% pas 1% gol'du.

:lol: :P


+: 1785
-: 0
R: 3762
Level 5

Maldonado > Josico len aq


+: 8014
-: 0
R: 10921
Level 5
+1

Lamine Diatta > Diego Lugano len mq


+: 2060
-: 0
R: 6622
Level 5

Ahh cenk nog 3 jaar geleden toen die slechte pektemek voor je stond op de hiërarchie tijdens bilic zijn periode. Ik wist toen al na je zoveel laatste minuut doelpunten dat seizoen terwijl je in feite 3de keuze was dat je een spits zou worden die van belang ging worden voor besiktas. Je hebt karakter, voetbalvermogen , een echte professional en je houdt echt van deze club!


+: 11
-: 0
R: 49
Level 1

en ozan tufan en volkan sen kun je vergelijken met messi en ronaldo amk :facpal: :tr:
[****]lan


+: 1785
-: 0
R: 3762
Level 5

Ozan > Modric


+: 247
-: 0
R: 631
Level 4

Cenk Tosun lijkt op Pele, Maradona, Ronaldo, Messi samen


+: 2060
-: 0
R: 6622
Level 5

Sommige kunnen niet lezen jammer genoeg.

"Hij begint kwa speelstijl te lijken op marco van basten"

Maja dit zijn dezelfde gasten die nog steeds geloven dat negredo zogezegd heeft gezegd dat die 35 doelpunten gaat scoren in de competitie :facpal:


+: 1125
-: 0
R: 1791
Level 5

Wat voor soort drugs moet je gebruikt hebben om deze vergelijking te kunnen maken?

:facpal:


+: 374
-: 10
R: 654
Level 4

Speciale drugs genaamd (en super goedkoop als je een bepaalde zwart wit shirt draagt) tiner.

:P :P :P


+: 225
-: 0
R: 755
Level 4

Cenk doet het heel goed en wordt steeds beter , ik moet zeggen dat deze man zich egt stormachtig ontwikkeld heeft in posetieve zin , als je ziet wat die aantal jaren geleden presteerde miste die welles 100% kansen , maar nu moet je die kansen hem niet geven hij schiet ze 9/10 raak en daarnaast maakt die ook moeilijke goals van afstand of koppen je ziet dat bjk mede dankzij hem punten pakt zijn naam verschijnt bijna altijd min 1 op de scorebord


+: 1094
-: 0
R: 3392
Level 5

hahahah die renkli sukkels hierboven kunnen echt niet begrijpend lezen.. Demirkol bedoelt natuurlijk qua speelstijl eh ezels.. Ik vind dat overigens ook niet helemaal waar maar goed..

Wat wel een feit is:

Deze jongen is een voorbeeld voor iedere Turkse speler. Wie er ook kwam, of het nu Demba Ba, Gomez, Aboubaker of Negredo is, deze jongen bleef positief en bleef leren en gaf nooit op. En je zag hem elk jaar beter worden en meer minuten en goals maken en dit jaar is hij ook voetballend een stuk beter geworden, want dat miste ik wel eens. Nu kan niemand meer om hem heen..

Burak kan de bank gaan verwarmen in de nationale ploeg en Negredo bij Besiktas..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen