Cenk Tosun is nu 26 miljoen euro waard

cenktosun00
Cenk Tosun heeft zich de afgelopen jaren flink ontwikkeld.
De Turkse aanvaller kon nog op de laatste dag van de transferperiode voor 12,5 miljoen euro vertrekken naar Crystal Palace, maar het bod werd toen vriendelijk afgewezen. Na de doelpunten van Cenk Tosun tegen FC Porto, Leipzig en Finland en zijn goede spel is zijn transfersom plotseling gestegen naar 26 miljoen euro. Althans, dat meldt Fanatik. Verwacht wordt dat in de winterstop veel Europese clubs een bod gaan uitbrengen op Cenk Tosun.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (14) 


+: 621
-: 0
R: 1660
Level 5

Minimaal 26 miljoen en van mij mag die het seizoen bij ons afmaken tot we een goede aanvaller ervoor terug hebben


+: 1028
-: 0
R: 3226
Level 5

Aboubakar transfervrij


+: 149
-: 0
R: 375
Level 3

26M HELLNO dan is Gomis zeker wel 52M waard+: 1497
-: 0
R: 1367
Level 5
+1

bi sg :facpal:


+: 2484
-: 0
R: 1960
Level 5
+1

Gomisinize sokim be je gaat toch geen oudje die kampt met gezondheidsprob lemen vergelijken met een redelijk jong spits als Cenk?
:facpal:


+: 1028
-: 0
R: 3226
Level 5

Gomis is 34 chef en niet eens international, speelt geen CL zoals Tosun.. Paar goals tegen Kebabspor en jullie denken dat jullie de beste spits ter wereld hebben hahahah


+: 7937
-: 0
R: 10731
Level 5

Van wat ik heb gehoord gaat hij bijna 100% naar Engeland, dit wordt zijn laatste seizoen bij ons. De kans bestaat zelfs dat hij in de winterstop vertrekt als Fikret Orman toestemming geeft, maar ik denk niet dat hij dat zal doen. Tenzij er echt een heel gek bod binnen komt, zoals bij Ersan Gülüm.

26 miljoen zal die nog niet zijn, maar 20 kunnen we wel vragen voor hem. Als hij er nog een paar scoort in de CL ga je richting de 25, maar zover is het nog niet.


+: 184
-: 0
R: 168
Level 3
+1

Heb ik iets gemist, Cenk's doelpunt tegen Leipzig?


+: 2484
-: 0
R: 1960
Level 5
+1

Luister eens uit de mond van Senol Gunes wie Cenk Tosun is. Ik genoot letterlijk van alles wat hij over Cenk Tosun heeft gezegd en hij heeft gelijk ook. Cenk heeft hele goede schoten met een neusje voor de goal die van overal op 't doel kan schieten..

Hij is zelfs zo technisch dat hij in de flanken kan spelen. Begint steeds meer zijn lichaam te gebruiken en dit lukt hem aardig ook waardoor die steeds meer balvast wordt kan ook als een werkelijke aanspeelpunt dienen met geen ego. Hij kan kappen en met een actie zijn man voorbij komen. Wat ontwikkelt hij zich bizar snel zeg!

Cenk is niet eens te vergelijken met een Janssen die voor een absurd bedrag naar Engeland is gegaan..

Dit allemaal in ogenschouw nemend kan men al aangeven dat Cenk echt niet onder de 20 miljoen euro de deur uit mag..


+: 1028
-: 0
R: 3226
Level 5
+1

Fiko nun planlari iyice tutmaya basladi..

Cenk gaat voor minstens 20 mil weg (Turks record), en Aboubakar komt transfervrij deze kant op..

Oguzhan gaat voor minstens 15 mil weg, Tolgay kan hem vervangen..

Vida komt al transfervrij in de winterstop. Kaan Ayhan waarschijnlijk ook voor een klein bedrag. Daarnaast zijn ze bezig met een paar Brazilianen.

Talisca wordt met deze inkomsten voor 20 mil vastgelegd. (Turks record) Iedereen weet dat die jongen voor het dubbele verkocht gaat worden.

Offf Fiko off wat ben je toch een Boss


+: 7937
-: 0
R: 10731
Level 5

Voor mij is die al een baas als hij Cenk voor 20 verkoopt en Aboubakar gratis oppikt. Deal van de eeuw wordt dat.

PS. Paar minuten na mijn reactie heeft Aboubakar een nieuwe contract getekend bij Porto.
:P


+: 16
-: 0
R: 57
Level 2

BESIKTAS :bz: YALA !!!


+: 691
-: 0
R: 1374
Level 5

Met een paar gelukstreffers kom je er niet.. hij zal zichzelf meer moeten ontwikkelen, wil hij überhaupt in de buurt komen van een dergelijke waarde..


+: 220
-: 0
R: 713
Level 4

Als hij deze lijn doortrekt in combi met cl dan zal die waarde gauw stijgen naar +40 mil met dit huidige markt, als hij dit zou presteren bij Engelse com of Spaanse dan was het prijskaartje zelfs nabij 50 mil

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen