Cenk gewoon bij wedstrijdselectie: 'We zullen zien of hij meespeelt tegen Tottenham'

asims
Hij zit bij de selectie, hij is fit en zal morgen tegen Tottenham gewoon nog in een Everton-shirt op het veld staan.

Cenk meldde zich vanochtend op het trainingsveld. 'Vanochtend heb ik met hem gesproken voor de training over hoe de stand van zaken was in zijn beleving. Hoe Everton erover denkt, weet ik wel. Hij heeft gezegd: "Laat me eerst trainen en van daaruit verder kijken." In principe heb ik hem bij de selectie zitten.
 
'We weten allemaal van de belangstelling en dat soort zaken. Al met al moeten wij het beste doen voor Everton en het team. Dat zullen we morgen allemaal zien.' De inbreng van Cenk is van enorme waarde voor het team. Er zijn veel verwachtingen van Cenk Tosun. We moeten voorzichtig zijn,” aldus Sam Alardyce.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (14) 


+: 493
-: 10
R: 985
Level 4

Okadar para verdiniz, simdide oynatin. Pisman olmazsiniz!


+: 4173
-: 10
R: 7189
Level 5

Cenk oynar ve ilk golünü atar. :-)


+: 1858
-: 0
R: 1887
Level 5
+2

Gelijk tegen een sterke tegenstander.

Het zou mooi zijn als hij meteen gaat scoren zoals vele grote spelers bij hun debuut doen.

Aan zijn inzet kan het niet liggen. Hij zal wel een van de meest gemotiveerde spelers zijn.

Wat zou het fantastisch zijn als hij ook nog eens de match winner wordt.+: 756
-: 0
R: 1543
Level 5
+2

Hij gaat sowieso falen..


+: 33
-: 0
R: 180
Level 3
+2

Haters gonna hate


+: 493
-: 10
R: 985
Level 4
+1

sadece sen ve galatasaray basarili olursun amq


+: 773
-: 10
R: 1212
Level 5

Morgen dan maar die wedstrijd kijken :) ik steun Cenk adam gibi adam ik hoop dat hij goed zal doen maar jammer genoeg denk ik dat hij net als bijna alle Turken begin goed gaat presteren en daarna patsergedrag gaat krijgen waardoor hij slecht word maar Insallah zal hij slagen en gaat hij scoren tegen Liverpool.


+: 8162
-: 0
R: 11223
Level 5

Zijn ontwikkeling bij ons van 3e spits naar 1e laat al zien dat hij niet zo'n persoon is. Als je bijvoorbeeld kijkt naar Oguzhan, van hem hadden we juist verwacht dat hij inmiddels in de Premier League zou spelen of in ieder geval een Europese topcompetitie, maar hij vertoont wel die 'patsergedrag'.


+: 1068
-: 0
R: 995
Level 4

Hij gaat zich bewijzen. Zo niet? Komt hij lekker terug naar Besiktas.


+: 139
-: 0
R: 456
Level 3

Waarom patsergedrag. Dat heeft hij nooit gedaan . Zelfverkerd weet wat hij kan. Maar heeft nooit gezeurd als hij op de bank zat. Top professional. Lijkt op rooney fysiek sterk kan koppen. Slim in de 16. Temparentvol en is een meevoetballende spits.

Komt helemaal goed met die jonge.


+: 427
-: 0
R: 1877
Level 5
+1

Voordeel van Cenk is natuurlijk ook dat als reserve speler ook ijzer ijzer sterk invalt, bij Bjk bijna altijd gescoort als die vanuit de bank op veld kwam.


+: 4173
-: 10
R: 7189
Level 5

madida kardeşim o uA_ SD gerizekalısı başarıyı hicbir zaman yakalayamamışki başarılı olsun. O kayıp etmeye alışmış.


+: 7
-: 0
R: 37
Level 1

Cenk is een sterke voetballer. Hij weet zich wel raad, maar een Vertongen en een Alderweireld op je eerste wedstrijd zou te extreem zijn, omdat hij in Turkije gewend is aan een Egemen Korkmaz, Yalcin Ayhan, Neustadter.

Ik hoop dat hij het maakt in Engeland. Een speler waarvan veel verwachtingen zijn. Hij moet Lukaku doen vergeten en dat is niet zomaar een taak. Ik heb vertrouwen in hem.


+: 100
-: 0
R: 271
Level 3
+1

Ik heb Cenk niet zo graag omwille van vertrek bij gaziantep... En vind zijn stijl ook niet interessant, ama bu konusmayi dinlerken gururlanmadim desem yalan olur :tr:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen