Besiktas wint oefenwedstrijd van Skenderbeu

negredo2
Besiktas heeft zijn tweede oefenwedstrijd gewonnen van Skenderbeu.
Het werd 3-2 in Antalya. Doelpunten kwamen van Mustafa Pektemek (2x), Alvaro Negredo (Besiktas) en Ali Sowe, Sabien Lilaj (Skenderbeu). 
 
Basis:
Fabricio, Gökhan, Mitrovic, Vida, Caner, Necip, Tolgay, Oğuzhan, Babel, Lens, Mustafa Pektemek
Artikel delen met vrienden:
Reacties (3) 


+: 2131
-: 0
R: 6974
Level 5

D- smart of s-smart wat het mag zijn die de rechten hebben van de oefenwedstrijde n van besiktas! Toon de fucking wedstrijden of geef de rechten af.


+: 7
-: 0
R: 37
Level 1

Mustafa Pektemek, gol demek. Dat was een tijdje een trend hier op tv.net. Misschien hoeft BJK dit seizoen helemaal geen versterking te halen voor de voorhoede. Breed genoeg. Desnoods kan Jermaine Lens in de spits.

Het geld van Cenk kunnen ze in de club pompen, zodat ze economisch weer gezond zijn.


+: 33
-: 0
R: 147
Level 3

Jammer dat jongere talenten geen kans krijgen vooral Orkan Cinar.


OFF: Lens spits zal niet lukken, dat hadden we bij Fener wel gezien. En Besiktas moet nu investeren. Fener heeft moeite met FFP en Galata ook d8 ik. Ze zitten niet meer echt in de "feda" en kunnen met de juiste transfers ook de aankomende jaren grootsre titel kandidaat zijn. Of dit zal lukken? Met fiko aan het roer denk van wel al vind ik dat hij soms niet echt verstandig praat als een voorzitter zijnde

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen