Besiktas wil de transferperiode afronden met Vida

vida
Besiktas heeft zijn selectie zo goed als rond.
Met de transfers van Pepe, Negredo, Lens en Medel hoopt Besiktas dit seizoen weer kampioen te worden. Toch wil Besiktas de transferperiode afronden met Vida. Besiktas heeft volgens NTVSPOR weer een bod uitgebracht op Dinamo Kiev. Gezien de Oekraïense club is uitgeschakeld in de Champions League en het contract van Vida in december verloopt, zijn ze wel genoodzaakt om Vida tegen een aannemelijk bod te verkopen. Mocht Dinamo Kiev het bod toch weigeren, komt Vida in de winter transfervrij over naar Besiktas.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (12) 


+: 12
-: 0
R: 57
Level 2
+1

Hadi bjk fb en basaksehir we gaan laten zien dat turkse clubs ook heel goed zijn en dat turkije de goeie clubs hebben bjk is goed geworden fb nog wat transfers en galatasaray vind ik onnodige spelers halen :yeah:


+: 15356
-: 0
R: 15076
Level 6

Ik weet niet of het waar is, maar er schijnt een bod tussen de 1,9 miljoen en 2,4 miljoen euro te zijn voor Boyko van PAOK. Als het waar is, inpakken, strik erom heen en ik draag 'm op mijn eigen rug naar Griekenland.

Ik heb gehoord en gelezen dat de aantal buitenlanders geen probleem is, zolang je geen licentie voor ze aanvraagt. Dus als we Milosevic, Pedro, Aras niet weg kunnen doen, vragen we gewoon geen licentie aan voor ze en dan tellen ze ook niet mee voor die 14 buitenlanders. De licentie van Boyko is al gegaan naar Lens.

- Fabricio
- Beck
- Pepe
- Medel
- Mitrovic
- Tosic
- Adriano
- Babel
- Lens
- Talisca
- Quaresma
- Negredo

Exit: Boyko, Aras, Milosevic, Pedro

Dit zijn er totaal 12 boven, dus nog 2 kunnen komen.

Vida, Sosa/Demba Ba


:lol:


+: 444
-: 100
R: 478
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 122
-: 0
R: 317
Level 3

Mij maakt echt niet uit wie kampioen wordt dit jaar. Tabi gönlümden Fenerbahçe geçiyor, lakin çok kaliteli bir lig oldu bu sene. Doya doya sevk alalım, çok güzel transferler yapıldı. Hak eden ve güzel oynayan şampiyon olsun :)


+: 7876
-: 0
R: 10485
Level 5

Inderdaad, vooral in de uitwedstrijden zullen de grote clubs het heel moeilijk krijgen. Bursa, Konya, Kasimpasa, Kayseri, Göztepe, Antalya, ze hebben zich allemaal versterkt. Ik verwacht dat Osmanlispor ook nog wat gaat doen met de miljoenen van Ndiaye.


+: 352
-: 0
R: 1211
Level 5

Hij is zeker nog welkom maar ik hoop dat het niet een gevalletje Boyko/Mitrovic wordt. Je moet spelers echt een kans geven en niet direct afschrijven. Zie het al zo voor me dat Vida 2 x minder speelt en gelijk al weg mag.

Medel kan CV spelen maar denk dat zijn speelstijl het beste past in de rol van Atiba Hutchinson.

-----------------Fabri-------------
Gonul-------Pepe-Vida---Adriano
----Oguzhan/Tolgay--Medel------
Lens/Babel---Talisca-----Q7/Tore
--------------Negredo/Cenk-------

Ondanks dat ik Fabri goed vind, is onze zwakste spelers/linie in de bovenstaande opstelling onze keeper :).


+: 7876
-: 0
R: 10485
Level 5

Ik zou niks betalen voor hem. Als ze een ruildeal met Boyko accepteren kan het, anders niet. Die 2 miljoen van Boyko kunnen we ook op zak houden en dan pikken we Vida gratis op in de winter. Heb je ook nog een budget om een speler te halen als het nodig is.


+: 1944
-: 0
R: 4248
Level 5

Nou bro eerlijk gezegd als Kiev 2 a 3 miljoen vraagt zou ik gewoon betalen, misschien heeft die nog wel 5 maanden contract maar komt op hetzelfde neer. Je betaald Kiev nu bijv 3 miljoen anders betaal je Vida 2 a 3 miljoen imza parasi dus sonucta aynisi oluyor, ik neem aan dat we geleerd hebben hoe slecht het was om een verdediger in de winterstop te halen (Mitrovic&Boyko ). 1 miljoen fazla versek daha iyi tabi o imkan varsa cunku Sampiyonlar Liginde Vida-Pepe-Medel -Atiba o 4 dortlu bize cok puan kazandirir ve paralari kolay cikar.

Ik hoop dat ze ook bezig zijn met 2 duitse turken, zoals Kaan Ayhan en Salih Ozcan. Bu arada Tosice 2.5 miljoen teklif varmis umarim gercektir.


+: 7876
-: 0
R: 10485
Level 5

Ja, maar die tekengeld geven we in de vorm van salaris zodat we niet in de problemen komen met de FFP. Dat is waar het om gaat.


+: 1944
-: 0
R: 4248
Level 5

Nee klopt ik begrijp wat je zegt maar daarom zeg ik ook imkan olsa zou ik hem gewoon nu halen ookal moeten we 1 miljoen extra geven. Zaten artik yapacak transfer kalmadi, ik heb liever dat we nu nog Vida kopen en transferperiode sluiten plaats van 1 a 2 spelers kopen en Vida in de winterstop over te nemen. Deze spelers halen we voor CL en alle wedstrijden spelen in we in de eerste helft van het seizoen, we hebben niks aan Vida na winterstop vooral als we geen CL spelen en als je in de winterstop transfer doet vind ik dat het beste is om een aanvaller te halen onlar daha kolay uyum sagliyor.


+: 352
-: 0
R: 1211
Level 5

Een risico waar we wel rekening mee moeten houden is dat er misschien meer kapers op de kust zijn. Andere clubs willen ook niks betalen en hebben interesse in een sterke centrale verdediger van zijn klasse.


+: 164
-: 0
R: 395
Level 3

Toch denk ik dat besiktas na dit sezioen veel gaat verandere mijn verwachtingen zijn zo: quaresma, beck, adriano, atiba,aras, milosevic, pedrofranco gaan verkocht worden door hun leeftijd en quaresma en adriano gaan gewoon naar china waar we in totaal wel 12 miljoen voor kunnen krijgen ofzo derest voor een aantal miljoenen is genoeg, ik hoop dat we talisca mooi kunnen overnemen dan, ik denk op de vleugels gaan we volgendjaar babel, lens / tore, orkan zien, spits denk ik dat we nog een turkse speler zullen halen iemand die dit sezioen veel gaat scoren, ik denk gewoon in het algemeen dat we volgendjaar voor jongere spelers zullen gaan

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen