Besiktas tenues als warme broodjes over de toonbank

bjklogo6
Besiktas heeft gisteren veel omzet gedraaid.
In de Besiktas Store die gevestigd is in de Vodafone Arena, heeft de Turkse topclub meer dan 1 miljoen TL aan omzet gedraaid op 1 dag. Dit was eerder nog nooit voorgekomen. Er was een aanbieding van 20% korting op tenues.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 2188
-: 0
R: 5119
Level 5

prachtig bizim taraftara helal olsun !! mooie inkomsten en ook nog is goed gedragen na de wedstrijd.


+: 405
-: 0
R: 1366
Level 5

Ik had de zwarte tenue incl short begin dit seizoen al gehaald (Quarema) en afgelopen week voor mijn verjaardag de witte kregen (Talisca).
Wat ik echt zo jammer vind is dat ze geen Europese webshop hebben. Vorig jaar had ik ook een shirt online besteld en moest ik achteraf invoerrechten betalen wat bijna evenveel was als de shirt zelf.


+: 8164
-: 0
R: 11224
Level 5

We zullen veel verdienen aan die 3e ster. Een Europese beker zou helemaal een feest zijn. Toen GS de UEFA Cup pakte, hebben ze daar geen gebruik van kunnen maken. Nu heb je meer mogelijkheden.+: 349
-: 0
R: 706
Level 4

Uefa elden gitti bona sen uyuyon xD


+: 8164
-: 0
R: 11224
Level 5

Seneye aliriz.
:P

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen