'Besiktas stuurt huurbod met optie tot koop van 7 miljoen naar Engeland'

alle
Besiktas maakt werk van de komst van Jeremain Lens, zo melden diverse Engelse en Turkse media vrijdag. 

De club uit Istanbul zal in de komende uren een formeel voorstel richting werkgever Sunderland sturen. De landskampioen van Turkije wil de aanvaller volgend seizoen huren en daarna eventueel een optie tot koop van 7 miljoen euro lichten.
 
Lens werd aan diverse clubs gelinkt, maar het lijkt erop dat Besiktas de volgende bestemming van de aanvaller wordt. Fikret Orman, voorzitter van de club, erkende donderdag al dat er ‘nog van alles’ mogelijk is. 
 
De aanvaller wou graag bij Fenerbahce blijven, maar volgens laatste berichten wil het bestuur van Fenerbahce geen 7 miljoen euro betalen voor Lens.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 1264
-: 0
R: 2707
Level 5

Fenerbahce heeft 5,5 miljoen geboden, maar Sunderland doet nog moeilijk over een paar details. De zaakwaarnemer van Lens is ook niet de makkelijkste trouwens.


+: 2181
-: 0
R: 5116
Level 5

als dit waar is denk ik dat dit alleen maar 1 ding betekent en dat is we huren lens en sturen eind van het jaar weer weg, Fikret orman maakt ze gewoon blij metdie 7 miljoen die ze niet gaan gebruiken.


+: 20
-: 100
R: 63
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 15978
-: 0
R: 16356
Level 6

Feyenoord zelf zegt dat ze geen kans maken, dan komt mnr Altin uit Amsterdam ons vertellen dat BJK geen kans maakt. Ger arra her! Yine cok durdun


+: 1231
-: 0
R: 3706
Level 5

Hahahah die Fiko.. Als dit doorgaat wordt Fener echt kapotgemaakt, Kjaer zal ook wel vertrekken..

Lens is geen verkeerde maar ook niet zo goed als iedereen zegt.. Wel zal het voor ons een goede versterking zijn op de flank, waardoor we naast Tore, Babel en Quaresma eindelijk weer veel keus op de flanken.. Lens is natuurlijk heel snel en dat missen we nu wel een beetje..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen