Besiktas pakt Fenerbahçe flink terug na Eto’o incident

mehmetekici1a
Önder Bülbüloğlu, vicevoorzitter van Trabzonspor heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Mehmet Ekici is een speler die we mogen en veel clubs willen hem. We hadden met Fenerbahçe een akkoord bereikt, maar Aatif heeft ons bod geweigerd. Daarom is de transfer niet doorgegaan. Wij hebben met Besiktas gesproken. Wij moeten nog een akkoord bereiken met de spelers die wij willen. Wij hebben om Tolgay Arslan gevraagd, maar Besiktas wil Tolgay niet geven. Kerim Frei en Olcay Şahan hebben wij ook gevraagd. Kerim wil zelf niet komen. Wij willen Olcay Sahan met zijn transfersom. De gesprekken zijn nog gaande. Aatif gaf aan dat hij alleen bij Fenerbahçe wil spelen, anders gaat hij naar het buitenland. De transfer wordt de week bekend. Het klopt ook dat Rodallega heel dichtbij Trabzonspor is.”
 
Fenerbahçe had Besiktas tijdens de transfer van Samuel Eto’o ook flink gedwarsboomd waardoor de transfer uiteindelijk in het water is gevallen.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (10) 


+: 15351
-: 0
R: 15069
Level 6

Gelmesine gerek yok. Gitsin Fenere


+: 1943
-: 0
R: 4239
Level 5

bize gelsin !! ekiciyi begenmeyen futboldan anlamiyor, selcuk inan nasil ilk basta gsye katki verdiyse ekicide bize verir. ekici zal misschien dit jaar niet veel kans krijgen maar volgend seizoen onze basisspeler worden vooral als tolgay of ozzie weggaan en als talisca is op huur bij ons dus ekici is welkom.
als we geen spits kopen 1e keuze cenk als hij het slecht doet gooi je lekker talisca in de spits en eracheter oguzhan-atiba-t olgay/ekici.


+: 1192
-: 0
R: 2569
Level 5

Klopt niet, Senol Gunes wilt een linksback (Sobol) en een spits.

Trouwens, Fenerbahce heeft een bod op Ekici gedaan het wachten is op het antwoord van Trabzonspor.+: 633
-: 100
R: 1232
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 1192
-: 0
R: 2569
Level 5

Bijna, Skywalker is nog optimistischer over zijn eigen team en nog pessimistischer over BJK.

Ekici wilt zelf heel graag naar Fenerbahce komen, dat heeft hij al gezegd tegen zijn zaakwaarnemer en Trabzonspor.

Maar Fenerbahce heeft al een geld bod gedaan op Ekici, als ze dat niet accepteren komt hij waarschijnlijk transfervrij aan het einde van het seizoen.


+: 922
-: 0
R: 2830
Level 5
+1

Wij zijn geen Fener met zn vieze streken.. Wij hebben Ekici ook helemaal niet nodig, wij hebben op zijn positie veel betere spelers..


+: 3802
-: 0
R: 6396
Level 5

@Blue Waffle

Ik volg Besiktas al jaren en ik kan me niet heugen, dat Besiktas tussen plek 8 en 12 heeft gespeeld. Noem mij een jaar op dat dat gebeurd is.


+: 633
-: 100
R: 1232
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 3802
-: 0
R: 6396
Level 5

Oke sorry, ik heb niks gezegd. :-)


+: 1192
-: 100
R: 3548
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen