'Besiktas licht dure optie van 21 miljoen en wil Talisca voor vijftig miljoen euro verkopen’

atlol
Besiktas zou namelijk definitief hebben besloten om de optie van 21 miljoen euro(transfersom) te lichten.
Besiktas wil 21 miljoen euro in zes termijnen betalen aan Benfica zodat ze Talisca definitief kunnen overnemen.
 
Nu Talisca ook is opgeroepen voor de Braziliaanse ploeg is zijn marktwaarde enorm gestegen. Besiktas zou echter niet van plan zijn om Talisca over een paar je te behouden, want men wil hem voor meer dan vijftig miljoen doorverkopen aan bijvoorbeeld Paris Saint-Germain, Manchester United, Chelsea, Arsenal, Juventus of China. 
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (17) 


+: 8014
-: 0
R: 10921
Level 5

Meer dan 50 miljoen euro? Wie verzint deze onzin? Het is geen toeval dat hij wordt opgeroepen net nadat Benfica zijn contract heeft verlengd. Ook bij het Braziliaanse elftal hebben zaakwaarnemers invloed.

Zelfs als hij meegaat naar het WK zou ik hem niet halen. We staan nog steeds onder toezicht van de UEFA tot volgend jaar, dus als ze willen dat we weer met de FFP te maken krijgen, moeten ze dit vooral doen. Daarnaast is het geen speler in wie je zoveel kan investeren, tenzij je een budget van meer dan 100 miljoen euro hebt.


+: 1094
-: 0
R: 3392
Level 5
+1

Je praat vaak verstandig maar nu kraam je onzin uit.. Aangezien we meer dan 20 mil voor Cenk hebben gekregen gaan we zeker 40 voor Talisca krijgen als hij naar het WK gaat..

Hij is nu al goed, en gaat alleen maar beter en volwasseher worden.
Oguzhan verkopen en je hebt al minstens 10 mil.. Het geld van Cenk hebben we ook nog, en we krijgen nog veel meer geld binnen.

Kampioen worden en Talisca gewoon vastleggen.. Win-win situatie


+: 8014
-: 0
R: 10921
Level 5

Verdubbelt iedere speler die naar het WK gaat zijn transferwaarde? Wie zegt dat Talisca gaat spelen op het WK, als die al meegaat. Vind je het niet heel toevallig dat hij wordt opgeroepen een week nadat zijn contract is verlengd bij Benfica? Vorig seizoen speelde hij veel beter dan dit seizoen, maar werd er niet eens naar hem omgekeken. Tite probeert gewoon wat spelers uit en tenzij er iemand geblesseerd raakt, is de kans dat Talisca mee gaat heel klein.

Ik zie hem niet echt beter worden. Hij is nog steeds een killer, maar voetballend is het nog veel te zwak en het lijkt er ook niet echt op dat hij daaraan gaat werken. Bij hem komt scoren op nummer 1. Spel verdelen, tempo bepalen, meeverdedigen als het moet, hier heeft hij schijt aan. Hoe dan ook, 20 miljoen is geen bedrag wat wij neer kunnen leggen.+: 271
-: 0
R: 711
Level 4

Hahaha 21 mil in zes termijnen dat komt neer op 3.5 per termijn Benfica zal zich rot lachen nu die zijn echt niet zo dom om dat te accepteren er zijn clubs die dat zonder moeite betalen komt bjk aan met hun 6 termijnen


+: 8014
-: 0
R: 10921
Level 5

Dat kan ook niet eens. De optie is 21 miljoen euro en die moeten we direct cash betalen. Als je het in termijnen gaat doen, is die optie niet geldig en dan zal Benfica een hoger bedrag vragen dan 21 miljoen.


+: 827
-: 0
R: 1408
Level 5

Ik zeg je eerlijk ik vind hem niet een passende 10 bij Besiktas. Heb ik al vaker gezegd. Maar als hij ook nog eens goed gaat presteren bij Braziliaanse elftal, dan stijgt zijn waarde makkelijk naar 40-50+ miljoen. Nu Neymar er ook nog voor een langere tijd eruit zit zal coutinho ws lb en kan talisca op 10.. Ik wil liever dat ze een voetballende 10 halen zoals Sosa. Past beter bij het systeem van Senol hoca


+: 135
-: 0
R: 254
Level 3

Sorryy maar Talisca is een MUST. Hij zit bij de meest bepalende spelers van Europa, is niet zo oud en zal zich nog ontwikkelen. Misschien is er een mogelijkheid dat een sponsor die 21 miljoen ophoest en dat we in ruil daarvoor iets terug doen. In termijnen betalen of een tribune naar ze vernoemen of reclame, weet ik het. Talisca is geen 10 maar een valse spits. Zo zou je hem ook kunnen gebruiken


+: 8014
-: 0
R: 10921
Level 5

Als je achter hem Kante-Nainggola n hebt, kan je Talisca op nummer 10 zetten. Met de huidige middenvelders gaat dat moeilijk. En als je hem als valse spits laat spelen, moet je weer anders gaan voetballen, dat gaat ook niet echt lukken met deze spelersgroep. Ze moeten echt op zoek naar een andere type middenvelder en Talisca gewoon laten gaan.


+: 21
-: 0
R: 133
Level 3

Als dat zo is, dan is souza 60mil


+: 2033
-: 0
R: 4723
Level 5

Omdat we Aboubakar hebben gemist gebruiken ze hem als voorbeeld omdat hij nu 40/50 miljoen waard is, deze 2 jongens met elkaar vergelijken is echt lastig want de ene kostte 10 miljoen en Talisca 25 miljoen vandaar dat de risico ook enorm groter is.

Ik zie sommige bekend journalisten zeggen kopen WK laten spelen voor 60 miljoen verkopen, bosuna Turkiyede demiyorlar konusmak bedava.
Wat als hij geblesseerd raakt ? Wat als hij fucking slecht speelt op WK ? Want wij hebben niet zo grote budget, met 20 miljoen kunnen 5 Taliscas vinden birtanesi elbette tutar amk.

Talisca moet morgen tegen Bayern en komende 9 wedstrijden gewoon volop pompen en ons kampioen maken anders zullen we hem ook niet kopen, tenminste niet proberen om te kopen. Vodafone zou ons zogenaamd helpen om een speler te kopen van ongeveer 20/25 miljoen demekki oda sallama cikti.

Wij moeten Aboubakar en Talisca vinden van 4/5 miljoen en niet van 20 miljoen. Ik haat onze zoveel bestuurleden van ons, je koopt Pedro-Milosevic -Mitrovic etc terwijl je dondersgoed weeet dat je jonge aanvallende spelers moet kopen om voor hoge bedragen te verkopen.
Vooral met een trainer als Senol Gunes moet je 2/3 talenten halen die echte potentie heeft mja ik vind het zo erg dat een gasten in bestuur dit soort dingen niet zien of begrijpen. Dus wat ik bedoel verdediging moet ervaren zijn en voorin jongens van max 26/27 jaar, hiermee kun je elke wedstrijd met hoge ritme spelen en voor grote bedragen verkopen.


+: 8014
-: 0
R: 10921
Level 5

Eerste vraag is of hij mee gaat naar het WK, tweede vraag is of hij gaat spelen op het WK. De waarde van een bankzitter gaat echt niet opeens met 20 miljoen omhoog omdat hij bij de WK-selectie zit, dit lijken ze niet door te hebben. Giuliano zit al een tijdje bij de selectie en hij wordt verkocht voor 7 miljoen, zo makkelijk gaat dat niet.


+: 1094
-: 0
R: 3392
Level 5
+1

Als er nog iemand twijfelt aan dat we Talisca moeten vastleggen is die niet 100

Zijn marktwaarde is nu al zeker rond de 30. Als wij de optie niet lichten verkoopt Benfica hem meteen aan Monaco of een Engelse club.

We hebben Cenk verkocht voor 25 mil en hebben daarvan maar 5 mil uitgegeven. Verkoop Oguzhan en je hebt nog eens minstens 10
FFP is na dit seizoen klaar..

We moeten nu voor jonge goede spelers gaan, en Talisca zeker vastleggen. Hij wordt opgeroepen voor Brazilie en er zijn maar weinig spelers ter wereld zoals hij, deze unieke kans moeten we zeker pakken..

We kregen al spijt van Aboubakar, maar we hadden gewoon geen geld. Nu kunnen we het wel en moeten het zeker doen want dit is een investering die je er zeker uithaalt en je kan ook nog sportief genieten van deze speler..

Hopelijk is het haalbaar


+: 8014
-: 0
R: 10921
Level 5

10 miljoen is een bedrag die je neer kan leggen als investering, 20 miljoen (plus die 4 miljoen die we al betaald hebben) is dat niet. Zoals ik al zei, als zijn optie 10 miljoen was zou ik geen seconde twijfelen.

FFP is klaar zeiden we vorig seizoen ook, toen werd het met een jaar verlengd omdat we ons niet aan de afspraken hadden gehouden. De UEFA houdt ons na dit seizoen nog een jaar in de gaten, dus er is nog niks klaar. En ook al was het klaar, dat betekent niet dat we gelijk als een gek met geld moeten gaan smijten. Gewoon doorgaan met deze transferpolitie k.


+: 15749
-: 0
R: 15876
Level 6
+1

Sommige denken dat geld groeit uit het grasveld van Vodafone Park amk. Hoe, Hoeeeeee moeten we die 21 miljoen betalen?

Fiko doet liever 5 transfers voor 10 miljoen, met spelers die beter op 10 zijn dan Talisca, dan 21 miljoen geven met een grote risico. Er is een KANS dat we veel winst maken op hem, maar de kans dat dat niet gebeurd is net zo groot.

Skip that shit niggah. Gewoon een goeie 10 halen, zelfs Emre Akbaba vind ik goed genoeg. Maak maar lekker winst op die gozer over 2/3 jaar.


+: 8
-: 0
R: 36
Level 1

Ze moeten een deal sluiten met een sponsor of geld lenen bij de bank aangezien je sowieso 20 miljoen winst er uit kan pakken zal het geen probleem zijn. Ik denk dat fikret orman het allang heeft geregeld.. Kom op wie laat 20 miljoen voorbij zich gaan?


+: 390
-: 0
R: 1740
Level 5

Natuurlijk gaat Benfica Talisca aan Bjk voor 21 mil. geven zodat Bjk Talisca aan iemand anders voor 50 mil. kan geven.


+: 21
-: 0
R: 133
Level 3

Jaman totdat een club komt met een bod voor 45/50mil is hij meteen weg bij bjk

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen