“Besiktas is de enige club in Turkije die uit van Galatasaray kan winnen”

nihat
Nihat Kahveci, sportcommentator van Tivibu heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.

“De wedstrijden tussen Galatasaray-Başakşehir heeft dit uitgewezen. Besiktas en Basaksehir spelen de beste voetbal van Turkije. Galatasaray en Fenerbahçe hebben hun niveau niet kunnen bereiken. Besiktas is de enige club in Turkije die uit van Galatasaray kan winnen. Als Besiktas zoals Besiktas speelt, gaan ze van Galatasaray winnen. Galatasaray heeft door niet goed te spelen van Basaksehir gewonnen. Ik denk dat dit spel van Galatasaray niet voldoende is om van Besiktas te winnen. Galatasaray heeft gewonnen dankzij hun supporters. Dat moeten wij met z’n allen accepteren.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (9) 


+: 1242
-: 0
R: 3722
Level 5
+1

Laatste jaren winnen we steeds in TT Stadion dus waarom nu weer niet..
We hebben een veel sterkere selectie dan voorgaande jaren, en iedereen is fit.. Thuis hebben we dit Gs alle hoeken van het veld laten zien..

Gs kan wel thuis spelen maar ik denk niet dat onze ervaren ploeg onder de indruk gaat raken van een dat gefluit.. Uiteindelijk zal het op het veld moeten gebeuren..


+: 4189
-: 10
R: 7204
Level 5
+1

Tuurlijk raken we niet onder de indruk. Beşiktas is echt wel wat gewend. Het viel op zich nog wel mee met gs supporters. Beşiktas gaat tegen gs drie punten pakken.


+: 451
-: 0
R: 1224
Level 5

TTarena>Vodafon ePark+: 4195
-: 0
R: 4609
Level 5

Iste dit wil ik horen dat ze gaan onderschatten.


+: 1242
-: 0
R: 3722
Level 5
+1

Beter onderschatten dan overschatten..

Laten we eerlijk zijn, als beide ploeg hun topniveau halen dan is Besiktas de winnaar..


+: 4195
-: 0
R: 4609
Level 5

We hebben een complete nieuwe selectie en als we nu al zo hoog staan dan weet ik ook niet waar het mis is gegaan bij Besiktas, Fenerbahce en Basaksehir. Ik maak me meer zorgen om dit weekend tegen Alanyaspor daarna komt Besiktas wel.


+: 451
-: 0
R: 1224
Level 5

Zo hoog derken? Letterlijk 1punt verschil met ibb&bjk en ibb gaat hun volgende mac winnen en staan ze weer boven gs.


+: 1242
-: 0
R: 3722
Level 5
+3

Wij hebben elk jaar wisselingen in de selectie, telkens de beste spelers verkocht de laatste jaren Hoppersin

Jullie hebben idd 11 nieuwe spelers gewonnen en gegokt en als je het zo bekijkt doen jullie het goed, maar jullie hebben niet 1 derby gewonnen en zijn door Besiktas en Basaksehir zoekgespeeld..

Wij hebben dit jaar in de competitie ondermaats gepresteerd, met onze selectie hadden we ver bovenaan moeten staan maar door de CL hebben wij het veel zwaarder gehad dan de rest..


+: 1286
-: 0
R: 1920
Level 5

Galatasaray heeft Basaksehir niet laten voetballen, ik weet niet naar welke wedstrijd Nihat heeft gekeken maar je hoeft niet per se beter dan je tegenstander te spelen om te kunnen winnen. Het was gewoon een hele zakelijke overwinning en een uiterst logische omdat we het einde van de competitie naderen.

Dat Besiktas op papier een betere selectie heeft dat weet mijn neefje ook wel, het werkt in de praktijk alleen ff iets anders. Als Galatasaray hier gewoon wint zal ik daar niet wakker van liggen. Basaksehir heeft met een man minder van Besiktas gewonnen dus hou aub die grote praatjes voor jullie, als Basaksehir kan winnen dan kan Galatasaray dat ook.

Van Besiktas winnen is geen kunst, je moet het gewoon slim spelen. Kijken wie er op scherp staan en die spelers uit hun spel halen. Het gaat om het landskampioensc hap, je bent heel naïef als je denkt dat het niet kan.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen