Besiktas in de markt voor Simone Zaza

azozo
Simone Zaza is door West Ham United teruggestuurd naar Juventus. Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer Vincenzo Morabito.
De huurling heeft voor de winterstop onvoldoende indruk gemaakt bij The Hammers, waardoor de optie tot koop niet wordt gelicht. Besiktas zou in de markt zijn voor Zaza. Besiktas-voorzitter Fikret Orman bevestigde dit onlangs aan de Turkse pers.
 
'Het grootste struikelblok is zijn extreem hoge salaris dat hij bij West Ham kreeg, maar daarover valt te onderhandelen. Ik weet niet wat de coach ervan vindt, maar mochten we er in slagen zijn salariseisen te verlagen, is hij een optie voor ons.'
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 1943
-: 0
R: 4239
Level 5

ik hoop dat Pylyp Budkivsky komt zijn contract loopt nog 6 maanden en is 24 jaar uit ukraine. 196 lang snel sterk schot koppen loopt goed achter de verdediging kan de bal voorin houden tam senolgunesin istedigi transfer bunu 1 2 milyona alabiliriz, misschien heeft die geen naam maar hij zal goed passen in onze systeem wat senolgunes nu wilt proberen. beter hem kopen dan zaza,martinez,m andzukic huren die ook teveel voor ons kost en maar voor 6 maanden zal komen.


+: 922
-: 0
R: 2830
Level 5

Doe es ff normaal met je Budkivsky
Leuk als pinchhitter maa voor de rest zeer matig.. Dan beter Serdar Azmoun

Martinez en Mandzukic lijken mij onhaalbaar

Lucas Pratto zou echt geweldig zijn


+: 1943
-: 0
R: 4239
Level 5

weet je wat leuk is je zegt martinez&mandzu kic is onhaalbaar maar heb leiver sardar azmoun die nog 2 jaar contract heeft en transferwaarde van 13miljoen ? hoe de fuck wil je hem kopen als je nog maar 2 miljoen over hebet om een spits te kopen ? lucas pratto speelt in brazilie wat helemaal moeilijk maakt om hem zo snel mogelijk over te nemen en heeft ook nog 2 jaar contract met een waarde van 5 miljoen ?
op dit moment is Pylyp Budkivsky beste optie om te kopen die nog halfjaar contract heeft met waarde van 2,5miljoen en is een goede spits, schiet en kopt van alle kanten en heeft een goede voetballend fysiek voor zijn lengte is geen lange lul ofzo.+: 922
-: 0
R: 2830
Level 5

Ja je hebt wel een punt over Azmoun
Maar Budvisky? Nou nee, dan liever met Cenk en Aboubakar verder


+: 1974
-: 0
R: 5849
Level 5

Alles behalve zaza, deze gast is dramatisch.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen