“Besiktas heeft meer voordeel om kampioen te worden”

denizli
Mustafa Denizli, de sportcommentator van TRTSPOR heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.

“Besiktas heeft alleen maar een moeilijke wedstrijd tegen Galatasaray. De afgelopen twee weken heeft Besiktas laten zien dat ze kampioen kunnen worden. Deze week zal Besiktas zeker voor Basaksehir of Galatasaray gaan eindigen. Besiktas heeft zijn performance naar boven toe gericht. Dit is een groot voordeel voor Besiktas. Besiktas heeft meer voordeel om kampioen te worden.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (2) 


+: 279
-: 20
R: 237
Level 3

Kun je nog vaker Besiktas zeggen?


+: 2188
-: 0
R: 5119
Level 5

Beste schema heeft Gs en makkelijkste van Fener, Fener speelt makkelijke wedstrijden en Gs tegen directe tegenstander. Als Gs alles wint worden ze 100% kampioen en Fener moet wachten op puntenverlies.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen