Besiktas en transfervrije Jesus Navas akkoord over transfer

ajesus
Jesus Navas(City) wordt de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen bij Besiktas. De manager heeft het bod op de Spaanse international geaccepteerd.

Diverse kranten waaronder Hurriyet bracht naar buiten dat Navas overeenstemming heeft bereikt met Besiktas over een salaris die naar verluidt 9 miljoen euro bedraagt(3 jaar). 
 
De 31-jarige Navas ondergaat binnenkort bij Besiktas een medische keuring, waarna de samenwerking kan worden bezegeld met handtekeningen. Voor de aanvaller betekent het zijn eerste buitenlandse avontuur. 
 
Navas lijkt ook eindelijk afgerekend te hebben met de angstaanvallen die hij in het verleden kreeg als hij zijn geboorteplaats Sevilla verliet. Daardoor leverden trips met het Spaanse nationale elftal vaak problemen op. Tijdens het WK 2010 in Zuid-Afrika liet de 27-jarige aanvaller op weg naar de wereldtitel al zien niet langer last te hebben van heimwee.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (2) 


+: 2181
-: 0
R: 5116
Level 5

3 jaar is te lang vind ik 2+1 lijkt beter maar dat zal hij vast niet accepteren, ik hoop dat we achter wat jongere spelers gaan heb geen zin in nog een 30+.
er lopen zoveel goede spelers snap niet hoe ons turken dat niet zien.


+: 136
-: 0
R: 307
Level 3

Hij word uitgekotst in Engeland. Mensen zeggen zelfs dat hij de slechtste speler is bij man. City

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen