Besiktas brengt officieel bod uit op Ersan Gülüm

ersan
De kans dat Ersan Gülüm naar Besiktas terug zal keren is zeer groot.
De Turkse topclub heeft woensdag een officieel bod uitgebracht op de Turkse centrale verdediger die onder contract staat bij een Chinese voetbalclub. Gezien zijn vrouw niet meer in China wil blijven, wil Ersan z.s.m. terugkeren naar Turkije. Besiktas wil na de komst van Ersan, Rhodolfo gaan verkopen. Er is ook nog een kans dat de transfer van Sobol niet door zal gaan.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (7) 


+: 1192
-: 100
R: 3548
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 1943
-: 0
R: 4239
Level 5

sobol moet echt komen heb echt geen zin in tosic op linksback amk, allah askina fikret baskan boyle hatta yapma be


+: 7871
-: 0
R: 10468
Level 5

Als Ersan komt, gaat de transfer van Sobol niet door zeggen ze. Dan gebruiken we maar Beck als alternatief voor Adriano, maar geen Tosic. Ik hoop niet Senol die fout maakt.

En ik had een recente foto gezien van Ersan. Als hij er nog steeds zo uit ziet, heeft hij een tijdje nodig om fit te raken.+: 1943
-: 0
R: 4239
Level 5

nou senolgunes gaat helaas wel die fout maken want als ersan komt heb je atinc marcelo mitrovic rhodolfo en dan ook nog is ersan erbij laten we zeggen dat rhodolfo weggaat heb je marcelo-mitrovi c en als iemand geblesseerd raakt zal ersan spelen.


+: 352
-: 0
R: 1210
Level 5

Een Ersan is altijd welkom bij Besiktas. Groot fan van hem en we kunnen Rhodolfo het beste verhuren.

Hij kan het namelijk nog wel maar hij is gewoon niet fit en scherp. Het zou zonde zijn als we hem nu verkopen.


+: 614
-: 0
R: 1622
Level 5

Aynen Ersan speelt echt wel iedereen op de cv eruit!hij is en blijft een beest we moeten gewoon Rhodolfo verhuren of beter verkopen centraal in de verdediging moet gewoon een betonnen muur zijn


+: 922
-: 0
R: 2830
Level 5

Nou Senol Gunes kan in ieder geval niet meer zeggen dat we geen centrale verdedigers hebben alleen is de ene nog trager dan de andere..

De posities die we echt moeten versterken (Spits, Lb) Die blijven nog steeds onderbezet.. Nu maar hopen dat Kameroen niet ver komt in de Afrika cup

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen