'Besiktas bereikt principeakkoord over Rodallega'

arudi
Hugo Rodallega is 'zo goed als zeker' de eerste aanwinst van Besiktas.

Maandagavond heeft Besiktas een principeakkoord met de Turkse club Akhisar bereikt, waardoor de transfer snel afgerond lijkt te kunnen worden. 
 
Turkse media meldt dat de transfersom 1,5 tot 2 miljoen euro bedraagt, dat wordt aangevuld met bonussen. Daarover zijn beide clubs nog in gesprek, zo weet het Turkse media. Eerder vandaag werd bekend dat Besiktas, na het eerste bod van 1 miljoen euro, het dubbele zouden hebben geboden. Akhisar zou echter tevreden zijn met de geboden twee miljoen euro.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (12) 


+: 614
-: 0
R: 1622
Level 5

Als dit waar is dan hebben we zeker weten een goede spits aangetrokken.Me t Q7 en Babel op de flanken moeten zeker Tosun en Rodallega meer gaan scoren


+: 352
-: 0
R: 1210
Level 5

Prima spits die onze competitie al kent. Verder heeft hij 23 goals in 50 (Turkije) competitie wedstrijden gespeeld bij Akhisarspor.
Denk dat hij een goede aanvulling is. Zou wel proberen een speler bij de deal te betrekken om de transfersom om laag te krikken.


+: 922
-: 0
R: 2830
Level 5

Hhahaha dit zou erg zijn voor Trabzonspor maar ja, zo gaat dat..
Rodallega is een complete spits, een beetje zelfde type alles Etoo dus altijd welkom.. En goedkoop ook nog

Etoo, Mandzukic, Jackson Martinez, Lucas Pratto en nu dus Rodallega pfff al die namen je wordt er gek van, hoop dat die transferperiode snel voorbij is+: 368
-: 0
R: 618
Level 4

Dit is zeker een goede aanwinst voor BJK.

Een sterke spits, die tevreden zal zijn met invalbeurten of als 2e/3e spits. Kent de competitie goed en zal door Q7, Talisca etc goed bediend worden.

Hij zal een Webo effect geven aan het team zoals des tijds bij Fenerbahce.

In belangrijke wedstrijden in de EL zullen jullie zeker het verschil gaan merken!


+: 7871
-: 0
R: 10468
Level 5

Vorig seizoen hadden we na 16 weken:
37 doelpunten voor
18 doelpunten tegen

Dit seizoen na 16 weken:
28 doelpunten voor
13 doelpunten tegen

Minder goals tegen, minder goals voor. Duidelijk dus waar het probleem ligt, voorin. Wat doen wij? We geven bijna heel ons budget uit aan een jonge verdediger en voor de spitspositie komen we (zo te horen) uit bij Rodallega. Dit slaat echt nergens op.


+: 957
-: 0
R: 1830
Level 5

statistieken zeggen niet veel, ik vind ook dat de verdediging van besiktas laatste matches minder was. Jullie hebben nu wel een betere keeper. Maar de aanval is idd ook zwakker dan vorig seizoen.


+: 7871
-: 0
R: 10468
Level 5

SuperAslan, eerlijk is eerlijk, Tolga deed het echt niet slecht de eerste seizoenshelft, heel vorig seizoen eigenlijk. Alleen tegen Akhisar twee keer en Sporting was hij weer de oude.


+: 15351
-: 0
R: 15069
Level 6

De aantal tegen doelpunten van toen en nu ligt niet aan de verdediging hoor. Vind jij Rhodolfo (van toen) en Ersan minder dan Marcelo en Tosic?

De enige reden dat wij dit seizoenshelft 5 doelpunten minder tegen gekregen hebben is Fabri. Die in tegenstelling tot Tolga dus wel kan keepen.

En niet te vergeten, de eerste twee wedstrijden van de competitie stond nog Tolga onder de lat, die er 3 tegen kreeg in twee wedstrijden.

Wat betreft de spitsen probleem, ja die is er zeker. Tragisch genoeg is Cenk + Aboubakar net één Goméz na 16 weken..

Toen had Goméz er 13 en volgens mij had Cenk er 5/6. Dat waren al 18/19 doelpunten van 2 spitsen..

Dan had je nog een Oguzhan die aan de lopende band scoorde.


+: 7871
-: 0
R: 10468
Level 5

We moeten Fabri ook niet gaan overdrijven, het is geen Muslera of Volkan Demirel (in zijn goede tijden). Tolga had in de eerste seizoenshelft vorig seizoen 1 slechte wedstrijd en dat was tegen Akhisar, Europa niet meegeteld. Fabri heeft er ook 1, tegen Genclerbirligi. Dat zijn wedstrijden waarin we punten hebben verloren door de keepers.

Maar ik heb ook niet gezegd dat Rhodolfo en Ersan minder waren. Ik wil alleen aangeven wat er veel beter kan en waar het bestuur zich op zou moeten richten.


+: 1943
-: 0
R: 4239
Level 5

kom op man fabri niet gaan overdrijven, die man speelt voor het eerst in het buitenland. let maar op hoe hij het 2e helft gaat doen, ik vind fabri gewoon perfect keepen vooral met wie hij speelt marcelo/tosic/r hodolfo/atinc allemaal traag waardoor fabri zo vaak uitkomt. beste traptechniek in turkije ooit als keeper elke bal komt gewoon letterlijk perfect op maat en heeft een van de snelste reflex van turkije.


+: 922
-: 0
R: 2830
Level 5

Ik denk dat je eerder Volkan Demirel overdrijft Bona Fide, Muslera maakt ook fouten maar pakt ook veel punten

En dat is precies wat Fabri ook doet.. Hij is heel snel en ideeal voor ons omdat wij vaak op de helft van de tegenstander spelen.. Hoe vaak heeft hij al een 1 tegen 1 situatie gered dit seizoen door zijn snelle uitkomen? Heel vaak..

Dat hij dan een fout maakt of een keer verkeerd timed neem ik op de koop toe, dat doet Muslera ook.. Nee ik ben heel blij met Fabri, hij geeft vertrouwen en dat kon je van Tolga nooit zeggen hoe goed hij het ook deed..


+: 7871
-: 0
R: 10468
Level 5

Ik weet dat Volkan tegenwoordig minder is, daarom zet ik er ook bij 'in zijn goede tijden'.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen