'Bayer 04 Leverkusen en Borussia Dortmund willen Tolgay Arslan'

atolg
Tijdens de vier Champions League wedstrijden heeft Tolgay Arslan de harten van vele Italiaanse, Engelse en Duitse clubs veroverd.

Veel Italiaanse clubs hebben een bod uitgebracht op Tolgay Arslan. De club die Tolgay het meest wil is Bayer Leverkusen. Zij hebben volgens het nieuws van de Turks pers een eerdere bod van 7 miljoen euro verhoogt naar 12 miljoen euro. 
 
Fikret Orman, de voorzitter van Besiktas heeft tegen Ahmet Bulut aangegeven dat hij minimaal 15 miljoen euro wil zien voor de Turkse middenvelder. De onderhandelingen zijn nog gaande.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (9) 


+: 4008
-: 10
R: 6853
Level 5

Getir 15 milyonu alın Tolgayıl


+: 1094
-: 0
R: 3392
Level 5

Het is dat Senol Gunes hem vaak onterecht passeerde anders was hij al lang verkocht en meer dan 20 mil.

Heeft alles wat een moderne centrale middenvelder moet hebben, alleen scoort hij te weinig. Maar zijn passing, dribbels, snelheid, techniek en loopvermogen zijn uitstekend.

De reden dat we de laatste weken weer helemaal terug zijn is niet alleen dat we door de nederlaag tegen Bayern nu volledig op de competitie focussen.. Het is ook omdat Tolgay weer in de basis staat..
Klasbak


+: 60
-: 0
R: 276
Level 3

Als ik tolgay was zou ik naar napoli gaan die wouden hem ook.+: 1785
-: 0
R: 3762
Level 5

Hmmm... 7 milyondan 12 milyona çikaran 15e de çikarabilir. Al hoewel ik toch denk dat Fiko'ş niet moet zeuren en voor de 12 mil moet gaan. Tolgay bu takimlara faydasi olur.

Trouwens, Ozzie uzatti mi?


+: 378
-: 10
R: 813
Level 4

In augustus word deze jongen 28 . Tijd is rijp om hem te verkopen, want na 2 jaar krijgen we er niks voor tenzij de chinezen met een leuk bod komen, maar deze jongen gun ik wel een Europees succes. Hij heeft 99999% inzet.

14 miljoen moet wel lukken. Bekende Europese clubs betalen dat graag voor zo een speler.


+: 15749
-: 0
R: 15876
Level 6

Hoe hij nu speelt, is die zeker wel 13-15 miljoen waard. Hij heeft niets minder dan N’Diaye, die voor 16 wegging. Volgens mij zijn ze nog even oud ook.

Zulke jongens vind je makkelijk, alleen moet je gewoon goed scouten. Helaas gaat het fout bij onze Turkse teams, bij “goed scouten”.

@Selcuklu42

Van wat ik heb begrepen, is dat Fiko wacht op juni. Dan is zijn contract afgelopen, maar Fiko heeft met Oğuzhan onderling al verlengd en waarschijnlijk is dat ook op papier vastgelegd. Alleen is na juni, die 30% doorverkoop percentage weg van Arsenal, dan betalen we niet bijna 4 miljoen euro, als we hem bijvoorbeeld voor 15 weg doen.

Ik ben wel van mening dat Oguzhan gewoon moet blijven bij ons, verkopen kan je doen, maar voor 10/11 is dat ‘t niet waard. Hij is nu al zijn zesde seizoen bij BJK volgens mij, maak daar gewoon lekker 10 en daarna zelfs 13/14 van. Een Totti van Besiktas.


+: 2033
-: 0
R: 4723
Level 5

Echt raar, tot 25 februari nam niemand Tolgay serieus en liet Senol hoca niet spelen. Journalisten zeiden Tolgay 60 dakadan sonra dokuluyor hicbisey yaptigi yok, laatste 4 wedstrijden om de 3 dagen 90 minuten gespeeld en ook nog is alle wedstrijden de beste op veld.

Tolgay moet alleen 2 dingen veranderen aan zichzelf, 1.achterin minder risico nemen en als je dat wel doet harder en gericht passen in plaats van slap en zomaar in het midden 2. sneller de bal afgeven in plaats van 2/3 schijnbeweging te maken.

Het maakt eigenlijk niet veel uit of hij scoort/assists maakt, we spelen alleen maar via flanken dus dan maakt die zowiezo minder kans op doelpunten. We hebben 4 spelers voorin die moeten meer scoren en niet allemaal opeens richten op Tolgay.


+: 15749
-: 0
R: 15876
Level 6

Tolgay en Oguzhan hebben de laatste jaren zo weinig assists, omdat we telkens via de flanken gaan met Quaresma. Quaresma speelt twee weken niet en je ziet gelijk hoe Tolgay op het middenveld domineert. Ook Oguzhan zou dat kunnen nu.

Als Talisca speelt, moet Quaresma niet spelen, andersom hetzelfde. Quaresma mag Talisca zovaak bedienen als die wil, het zal nooit zo soepel gaan als die steekpasses van Tolgay tegen Gencler. Hoevaak zijn we in hun 16 gekomen door zijn passes.. veel effectiever dan al die voorzetten. Met Tolgay/Ozzy en zonder Quaresma, zouden we waarschijnlijk veel meer uitwedstrijden winnen.


+: 8014
-: 0
R: 10921
Level 5

Lan die man heeft een clausule van 10 miljoen euro in zijn contract, bu Türk medyasinin haberi yok daha bence. 10 milyonu veren alir. En eerlijk gezegd is dat een mooi bedrag voor iemand die we voor 500 duizend euro hebben gehaald.

Als hij betere statistieken had, zou ik 10 miljoen niet genoeg vinden, maar hij scoort gewoon te weinig. Qua spel is er niks op aan te merken, maar zijn laatste doelpunt was tegen Liverpool 3 jaar geleden en qua assists valt het ook mee. Anders had Sarri hem al lang opgepikt.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen