Alex de Souza tipt Besiktas: “Volg Juninho van Recife”

alex
Fikret Orman:
“Wij zijn bezig om nieuwe spelers zoals Talisca te vinden. Heb jij al een talent zien rondlopen die nog niet bekend is geworden?”
 
Alex de Souza:
“Deze spelers moeten jullie zeker gaan uitzoeken. Ze zijn pas begonnen met goed. Iedereen zal ze het komend jaar zeker gaan ontdekken.”
 
Een van de namen die Alex de Souza zou hebben doorgegeven is de 18 jarige Juninho van Recife. Hij speelt als schaduwspits bij Recife en heeft dit seizoen in 9 wedstrijden 254 speelminuten gespeeld.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 7929
-: 0
R: 10709
Level 5

Alex diyorsa dogrudur, bakmakta fayda var. Als ik het me goed herinner hadden we Bobo gehaald na een tip van Zago. Als je je toch gaat richten op Brazilië, maak gebruik van zulke oud-voetballers .


+: 290
-: 0
R: 476
Level 3

Ik snap sowieso niet waarom clubs als wij geen gebruik maken van oud spelers in zulke landen. Zij zijn bijna altijd voetbal fanaten en blijven het sws volgen. Neem die spelers gewoon aan als scout ofzo. Maja het is leuker om de transfers van de concurrent weg te kapen toch.


+: 1527
-: 0
R: 3018
Level 5

Iets met Aziz en zijn groeiende massale ego+: 1974
-: 0
R: 4444
Level 5

Als dit waar is direct kopen, ik heb een video van hem bekeken van 10 min.
Je ziet gewoon duidelijk dat die gewoon een monster is, je ziet zijn loopacties en hoe die ballen afmaakt is gewoon perfect voor een 18 jarige.
Ik vind dat Fikret Orman het goed doet om in Brazilie spelers te bekijken, we moeten realistisch blijven die Brazilianen zijn de beste voetballers op de wereld, vroeger was dat zo en nu nog steeds. Elke club heeft gewoon een goede Braziliaanse voetballer, als we gewoon goed scouten en dit soort spelers vragen om jonge talenten kan je echt veel kopen. Lekker boeiend of clubs als Porto en Benfica etc daar rond lopen, als wij gewoon ons taak doen en gewoon goede bedragen op tafel zetten kunnen we genoeg goede talenten kopen en voor een forse bedrag doorverkopen.


+: 363
-: 0
R: 1241
Level 5

Feit dat hij een goede speler is hoeft nog niet te betekenen dat hij een goede scout is. Lastige van Brazilie is dat ALLE clubs daar al alle potentieel interessante spelers op de radar hebben.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen