Aboubakar: “Wat er ook gebeurt, ik zal nooit terugkeren naar …”

aboubakar
Vincent Aboubakar, de aanvaller van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegenover RMC Sport.
“Wat er ook gebeurt, ik zal nooit terugkeren naar FC Porto. Dit is mijn eigen besluit. Wat ik belangrijk vind, is dat ik bij een club wil spelen, waar ik mij gewaardeerd voel en waar ik respectvol word behandeld.”
 
Vincent Aboubakar heeft bij Besiktas in 31 wedstrijden 14 doelpunten gescoord. De 25 jarige aanvaller heeft tot medio 2018 een contract bij FC Porto.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (10) 


+: 2181
-: 0
R: 5116
Level 5
+1

je wilt bij een club spelen waar je respectvol word gewaardeerd maar dan moet jij ook het tegenovergestel de doen, ik heb zoveel vertrouwen in jou al vanaf het begin toen jij die kansen al misten wist ik altijd dat die het beter kon en dat gebeurde ook want hij scoort nu bijna elke wedstrijd.
maar wat heb ik aan jou als je steeds belangrijkste wedstrijden geschorst bent, als aboubakar er gisteren bij was waren we 100% door gegaan hoewel cenk het gisteren goed deed zou aboubakar zeker als invaller de defensie van lyon opengebroken.

trouwens was cenk gisteren echt sterk aan de bal, eerste keer dat die fysiek zo sterk was zowel met en zonder bal.


+: 8162
-: 0
R: 11223
Level 5
+2

We kunnen niet investeren in een speler die zulke domme dingen doet. In de belangrijkste wedstrijden van het seizoen is die er niet bij, terwijl we hem heel hard nodig hadden. In de laatste competitiewedst rijden moet die dit echt goed gaan maken.


+: 525
-: 0
R: 1097
Level 5

Denk toch dat ie volgend seizoen niet meer speelt bij bjk.. ja , hij is ook maar een mens maar je 2 gehuurde spelers die supergewild zijn in het team namelijk talisca en abou ik denk toch dat fiko iets wil gaan proberen op talisca te gaan halen. op talisca kan je ook nog is makkelijk vertrouwen. :facpal:+: 8162
-: 0
R: 11223
Level 5

Aboubakar heeft nog 1 jaar op zijn contract, dus Porto zal hem zeker willen verkopen. Daar kunnen wij gebruik van maken. Talisca kunnen we ook nog een jaar huren voor 2 miljoen, tenzij iemand meer dan 25 miljoen euro biedt voor hem, maar dat zie ik niet gebeuren. Dus de kans is groot dat ze komend seizoen weer bij ons spelen.


+: 394
-: 0
R: 729
Level 4

Ook al heeft hij ons twee keer in de steek gelaten hij is alsnog welkom van mij. Maar het ligt allemaal aan het bestuur natuurlijk.


+: 404
-: 0
R: 1363
Level 5

Zeer goede voetballer die we moeten aantrekken. Hij heeft echt veel potentie, voorral als hij in de competitie echt een kans krijgt van Senol Gunes.
Ben benieuwd hoeveel hij ons gaat kosten, zijn transfersom wordt gedeeld door nog een club geloof ik.


+: 664
-: 0
R: 1392
Level 5

Hij moet gewoon geen fouten maken op cruciale momenten. That's it.
Hij is gewoon een beest.


+: 1305
-: 0
R: 1536
Level 5

Toch zeer opmerkelijk dat beide spelers absoluut niet terug naar Portugal willen gaan. Terwijl wij dat land als een opleidingsbron zien en met respect naartoe zien. Willen Talisca en Abou absoluut niet terug omdat ze slecht behandeld zijn.

Wat speel er juist af met de clubs? We moeten dit absoluut gebruiken om ze beiden te strikken voor een paar miljoen elks.


+: 393
-: 0
R: 565
Level 4

Ik denk echt dat hij naar fener komt en wij gaan hun emenike en 6 miljoen geven...


+: 8162
-: 0
R: 11223
Level 5

Wat moet Porto met Emenike?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen