Aboubakar: “Eigenlijk zou ik na de zomer voor Beşiktaş spelen”


aboubakar
Vincent Aboubakar, de 27-jarige aanvaller van FC Porto is tijdens de wedstrijd tegen Pacos Fereira weer geblesseerd geraakt.
In de 38e minuut moest hij afhaken en werd hij vervangen. De Senegalese aanvaller scoorde in de Europa League uit twee keer tegen Young Boys.

Vincent Aboubakar heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan. “Op den duur ga ik vertrekken bij FC Porto. Ik blijf niet tot het einde van mijn leven hier. Eigenlijk zou ik na de zomer voor Beşiktaş spelen. Ik vond het niet leuk hoe de voorzitter tegenover mij gedroeg. Ze hebben verkeerde informatie gegeven zodat ik volledig medisch gescand moest worden.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen