“Ik heb na de wedstrijd emoties gevoeld die ....”


avcilacht3
Abdullah Avcı, de trainer van Beşiktaş heeft na de gewonnen wedstrijd tegen Kayserispor de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik heb echt leuke gevoelens gevoeld. Ik wil de Beşiktaş supporters bedanken, dat ze Oğuzhan, Lens en mij na de wedstrijd hebben gesteund. Ik heb na de wedstrijd emoties gevoeld die ik normaliter niet gewend ben. Alle spelers hebben goed gestreden. Als wij in de tweede helft onze concentratie meer op peil hadden gehouden, zou het anders zijn afgelopen. Ik ben tevreden over het spel en de wil van mijn spelers. Wij hebben binnenkort een bekerwedstrijd en wij spelen tegen Kasımpaşa. Wij gaan stap voor stap verder. Ik wil iedereen bedanken. Ik wens Kayserispor veel succes.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (14) 


+: 155
-: 0
R: 259
Level 3
+1

De scheidsrechter heeft ook ‘leuke gevoelens gevoeld’ nadat de eurotjes van 8.tas binnen waren. Wat een schande weer vandaag door hakemtas :facpal:

Bij die 2-0 bijv was de bal over de achterlijn, maar tuurlijk houd die martalletje nu wel zn mond, met zn wijde kontgat.

Verdediger die bij de 2-0 zomaar de bal in eigen goal schiet.

Ozan die z’n tweede gele kaart moest krijgen toen hij die speler met een judoworp omgooide, maar uiteraard niet kreeg.

Handsbal door 8.tas die uiteraard door de scheids niet werd gezien.

De 3-0 van 20 meter in de korte hoek waar de keeper staat en normaal altijd tegen houdt.

Bij de 4-1 doet de hele verdediging van Kayseri ineens niks meer.

Jullie mogen feto baba danken voor zn olie dollars.


+: 740
-: 0
R: 1383
Level 5
+6

Aglaaaaaa, zirlaaaaa, catlaaaaaa, GS stelt geen fl1kker voor en de bal was duidelijk niét over de lijn.

instagram.com/.../...+: 155
-: 0
R: 259
Level 3

Zie je zelf niet hoe krom die lijn is?

8.tas supporters zijn zaten of blind of domme vmbo'ers, ongelooflijk dit :lol:


+: 3369
-: 10
R: 9180
Level 5
+1

3Yildiz kardes

Wat reageer je nog op deze fraudeboy

Niemand neemt deze snotneus serieus joh..

De bal was buiten zegt ie.. Bal moet volledig over de lijn zijn, dat weet iedereen behalve deze mngool.

Deze mngool denkt natuurlijk omdat de bal de lijn niet meer zou raken (wat ook niet zeker is) dat daarom de bal uit is.

Wil iemand deze mngool vertellen dat de bal omtrek volledig over de lijn moet zijn, want de regel gaat niet alleen om een bal op de grond maar ook een bal in de lucht die de grond niet raakt..


+: 155
-: 0
R: 259
Level 3

Er zijn genoeg beelden waaruit blijkt dat de bal volledig over de lijn was martalletje, alleen blijf jij dit natuurlijk ontkennen met je wijde kontgat.

Net zoals je niet reageert op de handsbal van hakemtas of die judoworp van ozyakup waar die zn tweede gele kaart voor moest krijgen.

Nedense 8.tasa geldinde ben je minder kritisch richting de scheids, dengesiz inek. Isine gelmiyor degilmi.


+: 362
-: 0
R: 729
Level 4

Bu Besiktasin performansi iyi. Icimden bir ses diyor ki Avci icine edecek. Neyse... simdilik bir his. Bakalim nolucak. Hele ki son 4 GSnin oynicak olan maclara bakalim. Ordan GS 12 puan alirsa iste gecen seneki sorun basliyor.+: 5735
-: 0
R: 9100
Level 5

Hirsiz Burak, Avci yere yatsana

Ik dacht dat Galatasaray dönek taraftar was

:tok:


+: 18529
-: 0
R: 21355
Level 6
+1

Grappig dat je 13 weken lang hier niets over zei, en nu met dit komt aanzetten.

Dat je in je broek poept valt vanaf hier te ruiken jongen.


+: 5735
-: 0
R: 9100
Level 5

Broek poepen? Dit zijn feiten gozer. Wij schelden onze yönetim en Ersun Yanal niet uit, omdat 't slecht ging/gaat. Adam olun. Tuurlijk zeg ik dit nu pas, dat is toch logisch? Mac kazandiniz diye döndünez gene


+: 18529
-: 0
R: 21355
Level 6

Hahaha, we hebben jullie vorig jaar gezien vriend. 75% was gewoon tegen Ali Koc en begon Aziz Yildirim al te zoeken.

Mac kazanmadik dostum, laatste 7 wedstrijden 19 punten 13 gescoord 2 tegen. Wat moeten we doen? Protesteren? Malsin oglum.

En als ik jullie was zou ik Ersun beginnen te protesteren, wat een sh*t trainer is dat haha. Elke wedstrijd mer 7 middenvelders beginnen aq+: 3369
-: 10
R: 9180
Level 5
+2

Ik ben het eerlijk gezegd wel eens met Feridun

Het gaat natuurlijk niet om alle supporters maar een deel wel en daar heb ik me kapot aan geirriteerd..

Die supporters hebben Besiktas echt beschadigd en het moeilijker gemaakt om te presteren.. Dezelfde supporters floten ook Senol Gunes uit.. Dat noem ik geen supporters.

Je kan kritiek hebben maar Avci die er net is en Burak die 10 jaar geleden een Schwalbe heeft gemaakt zo behandelen ging nergens over.. Avci is er net, moet met een klein budget en bestuurlijke crisis werken, en ook nog een blessuregolf. Hij is zowel door de media als door een groepje ´fans` belachelijk behandeld.

Burak heeft weer laten zien hoe mentaal sterk hij is.. Hij heeft overal gespeeld maar zei ook overal dat hij Besiktasli is. Zn vader is Besiktasli, is van huis uit zo. Hij kon er ook niks aan doen dat hij zo jong bij Besiktas werd weggestuurd. Inmiddels is hij captain van Turkije en Besiktas, en onze belangrijkste speler. We hebben gezien hoe het ging toen hij er niet was.


+: 731
-: 0
R: 2438
Level 5
+2

Ik irriteer me soms ook mateloos aan onze supporters. We moeten onze spelers en staff steunen. Alen Markaryan zei het laatst wel goed in een interview. Hij zei was geen fan dat hij zou komen, maar vanaf het moment dat hij het shirt aantrok van Besiktas veranderde de zaak. Zal nooit mijn favoriete speler worden, maar zal hem wel altijd steunen.

Ps. Sommige hopen nu dat Talisca terug komt, maar hij werd ook uitgekotst door sommige fans. Zo onbegrijpelijk kunnen onze fans soms zijn.
Caner wordt uitgekotst, maar hij heeft ziek veel asistst gemaakt dit seizoen.


+: 3369
-: 10
R: 9180
Level 5

Snap je Gustafacci.. Turkse fans zijn vaak kortzichtig. Ik had dit niet van onze fans verwacht. Onze fans steunden hun ploeg bij 0-3 achter in de rust tegen Benfica waardoor we nog 3-3 speelden en zelfs bijna wonnen..

Maar dit kleine groepje idioten die spelers uitfluit, en coach weg wil hebben na een paar games zijn alleen maar schadelijk voor de club.

Ik heb een bloedhekel aan Caner, vind Necip niveau 4e klasse zaterdag en Oguzhan en Lens een stel overbetaalde slappelingen maar ik zal ze nooit in het stadion uitfluiten. Daar help je niemand mee..

Vorig jaar hebben we hierdoor veel wedstrijden die we met behulp van het publiek nog hadden kunnen winnen, niet gewonnen..


+: 18529
-: 0
R: 21355
Level 6
+1

Feridun is niet specifiek genoeg, hij bedoelde iedereen. Jou, mij en alle anderen.

Niet bepaalde groeperingen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen