Beşiktaş wil Turkish Airlines als shirtsponsor!


turkishairlines
Het bestuur van Beşiktaş is op zoek naar een nieuwe shirtsponsor.
Vodafone heeft geweigerd om meer te betalen voor het huidig contract en wil de voorwaarden niet aanpassen. Voorzitter Ahmet Nur Cebi wil met Tukish Airlines per jaar minimaal 5 miljoen euro ophalen. Althans, dat meldt Fotomaç.

De gesprekken tussen alle partijen zijn gaande.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 362
-: 0
R: 729
Level 4

Fotomac...

Er is een reden waarom Turkish Airlines alleen maar Europees wordt geaccepteerd. Het is al een bekende maatschappij in Turkije en de winst die ze zullen verdienen zal niet veel meer zijn dan 5 miljoen per jaar. Turkish Airlines moet in Frankrijk, Engeland, Italië, Spanje of Duitsland een poging wagen. Grote bevolkingen en rijke landen. Verdien je nog wat is mee.

THY gaat Besiktas niet meer dan 3 miljoen Euro per jaar aanbieden en dat in beste gevallen. Daar heb je echt 0 aan. Je kan een autobedrijf proberen. Misschien kan zo'n Duitse autobedrijf wel iets bieden. Alle meer dan 3,5 miljoen euro per jaar is goed.


+: 5050
-: 0
R: 9757
Level 5

Yakışır Beşiktaşıma. 2020 Gaziantepe'e gideceğim belki bir Beşiktaşlı olarak bedava uçak bileti verirler :-)+: 155
-: 0
R: 259
Level 3
+1

Hebben ze hard nodig, deze zwervers kunnen niet eens hun koks of shirtjes betalen :D


+: 63
-: 0
R: 70
Level 2

Het enige wat ze krijgen is een dikke lolo van THY :lol:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen