Rıdvan Dilmen: “Niemand zou dit geloofd hebben”


ridvandilmen2
Rıdvan Dilmen, sportcommentator van NTV heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Beşiktaş speelt vanavond een wedstrijd die ze voor 90% al hebben gewonnen. Ze gaan 3 punten in hun zak stoppen en zullen derde staan met 24 punten. Als je alle TV-zenders, kranten en sportcommentatoren begin van het seizoen naar speelweek 13 had gevraagd, zou niemand dit geloofd hebben dat dit in deze speelweek zoiets zou gebeuren. Soms is er een crisis. Zoals Beşiktaş de eerste 6 speelweken heeft meegemaakt. Dit kun je niet 30 speelweken volhouden. Je wil dit binnen 3-4 weken oplossen. Beşiktaş heeft dit opgelost door met 2 verdedigende middenvelders te spelen. Ze hebben 1-0, 2-0 gewonnen. Is dit genoeg voor het kampioenschap? Nee. Ze moeten meer scoren.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 18529
-: 0
R: 21355
Level 6

Bu adam harbi mal.


+: 3369
-: 10
R: 9180
Level 5

Agzindan bal akiyor yine Seytanim+: 362
-: 0
R: 729
Level 4
+2

Ridvan, hou nou een keer je kkr b3k dicht kkr media h03r. Je hebt meerdere coaches zitten bekritiseren, voornamelijk buitenlanders. Je hebt zelf te vaak gefaald en zit je mensen de les te lezen. Besiktas wint nou eenmaal met 1-0 of soms met 1-2 en 2-0. Dat kan. Zolang het 3 punten oplevert is dit oke. Het duurt toch niet lang meer tot januari en als de nodige transfer komen zie Besiktas weer 35+ punten pakken met risico voetbal en 1-0, 2-1 scores. Bemoei je er eens niet mee. Alsof jij het beter kan.


+: 5050
-: 0
R: 9757
Level 5
+1

Bu adam gerçekten bir Beşiktaşlı be. :-)

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen