'Caner Erkin weigert voor 1,2 miljoen euro nieuw contract te tekenen bij Besiktas'


acet
Caner Erkin en Besiktas zijn er niet in geslaagd overeenstemming te bereiken over een nieuw meerjarig contract. Club en speler worden het niet eens over het salaris, zo meldt Turkse media. 

De speler wil meer salaris ontvangen en vooralsnog staan nieuwe onderhandelingen op de planning voor de winterstop. 

Het niet bereiken van een overeenstemming leidt tot problemen. De Turks international staat nog tot medio juni onder contract.

Besiktas heeft Caner Erkin een 2-jarige contract aangeboden, maar hij moet wel zijn salaris van 1,75 miljoen euro verlagen naar 1,25 miljoen euro. Meer info volgt…
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 1388
-: 10
R: 3053
Level 5

Hahaahaha, saka gibi aq. Zelfs 5 cent is teveel voor deze mafkees.


+: 3369
-: 10
R: 9180
Level 5

Waarom geven ze deze tjap nog een nieuw contract? Hij is nu al po ep laat staan over 2 jaar.

Niemand wil hem, we tolereren hem alleen. Weg ermee.. Rebocho speelt voor de helft en is een klasse beter. Caner wegdoen en een jonge vervanger halen en Rebocho vastleggen.+: 740
-: 0
R: 1383
Level 5

De beste man is 31. Hij mag blij zijn met 1,2 mil. Ik zou hem max 7,5 ton per jaar. Als hij 1,2 niet accepteert staat de deur ruim open om weg te gaan, doei!

Ondanks dat ie slecht is vind ik wel dat het een beetje overdreven word hoe slecht hij is. Hij draagt nog zijn steentje bij met zn voorzetten. Speler als Oguzhan en Lens dragen niks bij. Lens verdient 2,25 miljoen en Oguzhan 2 miljoen. Liever die weg dan Caner als ik moet kiezen. Maar alsnog: als hij 1,2 niet accepteert moet hij weg.


+: 683
-: 0
R: 2056
Level 5

Gelijk weg ermee Rebocho mu neyse is prima


+: 5050
-: 0
R: 9757
Level 5

[****] git serefdiz. O bile fazla


+: 740
-: 0
R: 1383
Level 5

Gap, kan je begrijpend lezen? Ik zeg max 7,5 ton en dat ie blij moet zijn dat die al 1,2 miljoen aangeboden krijgt. Ik zei ook dat ik liever Lens en Oguzhan weg heb die 2,5 en 2 miljoen verdienen. Wat ik er mee bedoel is dat ik liever Caner voor 1,2 miljoen heb dan Lens en Oguzhan voor hun salarissen.+: 155
-: 0
R: 259
Level 3

Hahaha deze ballentent kan niet eens het salaris van de kok betalen, wat verwacht Caner nou van zo’n pauper club :D:D

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen