'Mr.AJAX Sjaak Swart nieuwe scout van Besiktas'


swate
Sjaak Swart treedt toe tot het scoutingsteam van Besiktas.

Het scoutingsteam van Besiktas wordt versterkt met de 81-jarige Mr.Ajax Sjaak Swart. Swart en Besiktas gaan een samenwerking aan tot medio 2021, met een optie op een extra jaar. Althans dat melden diverse Turkse kranten vandaag.

Besiktas-bestuurslid Erdal Torunoğulları heeft een paar dagen geleden een akkoord bereikt in Amsterdam met Sjaak Swart.

Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Erdal Torunoğulları, 'Mr. Ajax' lakabıyla bilinen Sjaak Swart ile anlaştı.

Geçtiğimiz gün Hollanda da Swaart ile görüşen Torunoğulları, dünyanın birçok yerinde çalışan ve 45 kişilik scout ekibi olan tecrübeli isimle el sıkıştı.

Torunoğlulları, geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımda "Sjaak Swaart, bilinen lakabıyla Mr. Ajax. Kendisi ile futbol hakkında derin bir sohbet gerçekleştirdik. Hem 81 yaşında olmasının tecrübesini hem de yenilikçi fikirlerini dinlemek büyük bir keyifti" ifadelerini kullanmıştı.

Swart, Beşiktaş adına da taramalar yapacak ve scout ekibinin belirlediği oyuncuları siyah beyazlı ekibe yönlendirecek.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 1394
-: 0
R: 3066
Level 5

Overmorgen is zijn uitvaart. Konden ze geen oudere vinden?


+: 5057
-: 0
R: 9781
Level 5

Goed nieuws.+: 3398
-: 0
R: 9207
Level 5

Wat een onzin.. Als hij een talent ziet zal hij eerst Ajax op de hoogte brengen, de B categorie gaat dan naar Besiktas of wat?


+: 410
-: 0
R: 880
Level 4

A yetenekleri oynatiyoniz da B yetenek istememek ayri tuhaflik. Daarbij, B talenten van Sjaakie zijn beter dan de torpil jeugd die elke jaar aansluit.


+: 18531
-: 0
R: 21361
Level 6

Wat bij Ajax wordt afgewezen, kan een wereldster worden bij Besiktas gappie. In die zin komen we niet eens in de buurt van Ajax, eigenlijk in geen enkele zin, maar in scouting en talenten al helemaal niet. Hier mogen we blij mee zijn.

Ze zullen maar net een toekomstige Promes of Bergwijn accepteren.


+: 410
-: 0
R: 880
Level 4

Ze hoeven niet eens een ster te worden. Zodra een club als Napoli, Roma, Lyon, Sevilla etc ziet dat een talent potentie heeft zullen ze hem voor bedragen vanaf de 10 miljoen willen kopen. Dat moet je transferinkomen zijn. Wordt je financieel beter op en krijg je ervaring met ontwikkeling van talenten.

Belangrijkste is dat je ze laat spelen. Die bedragen en performance groeien met de tijd.+: 759
-: 0
R: 2461
Level 5

Van wat ik lees in zijn bericht is dat ze gewoon een beetje hebben gebabbelt, lees nergens dat hij "scout" wordt van Besiktas.


+: 3398
-: 0
R: 9207
Level 5

Precies.. Ik zie dat sommigen nog in sprookjes geloven


+: 410
-: 0
R: 880
Level 4

Ik denk dat de meesten het ook niet geloven maar het zou geen verkeerde idee zijn mocht het gebeuren. Awel, ik neem het ook maar met een korreltje zout...


+: 683
-: 0
R: 2057
Level 5

Hoop dat dit waar is dit zou tiptop zijn

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen