“Ik denk dat Diaby ook het komend seizoen bij Beşiktaş zal spelen”


diaby
Erk Toros, de zaakwaarnemer van Abdoulay Diaby heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegenover Radyospor.
“De winterse transferperiode zal niet heel druk worden. De financiële situatie van de clubs zijn bekend. De transfersommen zijn groot. Natuurlijk zullen er transfers verricht worden, maar zal niet net als de zomer worden. Een transfer is voor een supporter hoop. Bestuursleden kopen hoop voor hun supporters. Abdoulay Diaby is gelukkig bij Beşiktaş en Turkije. Toen hij hierheen kwam had hij vraagtekens. Hij kwam naar een land die hij niet kende. Nu is hij heel gelukkig. Zijn transfer ging op de laatste dag door. Ik denk dat Diaby ook het komend seizoen bij Beşiktaş zal spelen. Hij wil hier graag blijven.”

Abdoulay Diaby heeft in 9 wedstrijden 2 goals gemaakt. Beşiktaş heeft Diaby voor 1 seizoen met optie tot koop gehuurd van Sporting CP.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 748
-: 0
R: 2450
Level 5

Hem moeten we sowieso kopen. Ik snap alleen niet waarom Avci hem niet in de spits zet, die man is kapot snel.
Geef die man een hunter kaartje en hij heeft 99 snelheid en 77 schieten met Fifa 20 :lol:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen