“Beşiktaş heeft binnen 5 maanden 700 miljoen nodig”


euro
Sinan Vardar, ex-bestuurslid van Beşiktaş heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Beşiktaş heeft nu een voordeel vanwege zijn resterende wedstrijden. Konyaspor haalt de afgelopen weken ook slechte resultaten. Beşiktaş moet 3 punten halen. Burak is licht geblesseerd. Hij speelt goed, maar kan geen resultaten boeken. Als Burak weer de oude wordt, kan Beşiktaş gemakkelijker winnen. Doelman Karius is ook in topvorm. Ik wens Ahmet Nur Cebi en de bestuursleden veel succes. Beşiktaş heeft het financieel zwaar. Beşiktaş staat niet op het punt om de transfersom van Karius over te nemen, maar om veel spelers te verkopen, want ze hebben geen andere keuze. Beşiktaş heeft binnen 5 maanden 700 miljoen TL nodig. Grootste gedeelte zijn de rente kosten. Beşiktaş kan de transfersom van Karius niet halen. Hij heeft in de afgelopen wedstrijden kritische redding gedaan. Het zou wel beter zijn als hij bleef.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen