Adidas dreigt productie voor Beşiktaş te stoppen en wil geld zien!


euro
Na de komst van Ahmet Nur Çebi als voorzitter van Beşiktaş kampt het huidig bestuur met problemen die de vorige bestuursleden hebben afgelaten.
Dit keer gaat het om een betalingsachterstand van 31 miljoen TL die Adidas nog tegoed heeft. Althans, dat meldt Ortacizgi.com. Adidas maakt de tenues van Beşiktaş en zou dat bedrag hebben geëist van de nieuwe bestuursleden. Ook dreigt Adidas, Beşiktaş met het stopzetten van de productie van tenues voor het komend seizoen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 683
-: 0
R: 2057
Level 5

Wtf ik dacht juist dat wij geld horen te krijgen ipv te betalen wat is dit nou voor een kut sponsor


+: 410
-: 0
R: 880
Level 4
+1

Ze betalen de club eerst als sponsor. Laten we zeggen 5 miljoen euro...

Maar voorwaarde is dat Adidas circa 80% van de inkomen krijgt van de verkoop waar zij sponsor van zijn (tenue etc). Dit betekent dat Beşiktaş van ongeveer 10 miljoen Euro aan verkoop van tenues (bij wijze van spreke) 8 miljoen aan Adidas moet lozen. De overige twee miljoen behouden zij zichzelf.

Blijkbaar heeft Besiktas Adidas niet betaald na akkoord...+: 759
-: 0
R: 2461
Level 5
+1

Snel van shirt sponsor veranderen, gare addidas met hun kopieeer en plak shirtjes.

Plus we leven in 2019, [****] op met die nostalgische shirts.


+: 5057
-: 0
R: 9781
Level 5

Niks de schuld bij Adidas neerleggen. De schuld ligt bij Besiktas. Soms snap ik in Turkije mensen gewoon niet. Een club besturen is een kunst. Je moet gewoon je afspraken nakomen. Orman heeft er gewoon een puinhoop van gemaakt. Dat soort figuren moeten niet aan de macht komen bij een club. Ik zou zeggen ga een keer in de keuken van Ajax kijken en leer hoe je een club moet besturen. Overigens ben ik geen Ajax fan hoor.


+: 176
-: 0
R: 292
Level 3

En dan hebben die fetotas supporters het elke dag over het salaris van Falcao, terwijl ze zelf volgend jaar in hun blote pens (zonder shirt) moeten voetballen :D


+: 1446
-: 0
R: 2178
Level 5

Het zou mooi zijn als GS BJK FB samenwerkten om elkaar te verlossen van deze problemen, niet enkel om een gezonde sportieve rivaliteit in stand te houden, maar ook om succes te kunnen boeken in Europa. Besiktas doet bijvoorbeeld helemaal niets met de basketbalploeg, ze kunnen al 6,5 jaar niet van ons winnen, ik ben naast voetbal ook een basketbal fan, ik wil weer zien dat BJK van ons wint, ook in andere sporttakken, laat de rivaliteit niet doodbloeden.+: 522
-: 0
R: 1352
Level 5

Misschien tiner als sponsor gebruiken? Als jullie hun tenminste nog terugkunnen betalen....

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen