Deze drie spelers gaan vertrekken bij Beşiktaş


diaby
Het bestuur van Beşiktaş wil in de winterstop een reorganisatie doorvoeren.
Beinsports meldt dat Abdullah Avcı af wil van spelers die niet meer gemotiveerd zijn en slecht presteren. Jeremain Lens, Oğuzhan Özyakup en Orkan Çınar staan namelijk op de exitlijst. Gezien Burak Yılmaz ook niet meer de oude Burak Yılmaz is, wil het bestuur een eerste aanvaller halen. Gezien Umut Nayir en Güven Yalçın niet de gewenste prestaties hebben geleverd wil Beşiktaş zeker investeren in een aanvaller. 

Het bestuur is zeer blij dat Tyler Boyd, Pedro Rebocho, Elneny, Loris Karius en Diaby goed presteren en de onderhandelingen met de club van gehuurde spelers zijn inmiddels gestart. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 410
-: 0
R: 880
Level 4

Lens zal verhuurd worden. Keert dus niet meer terug denk ik. Oguzhan zal verkocht worden voor circa 4-6 miljoen euro.

Orkan zal ook verhuurd worden. Spits kan Aboubakar of Babacar zijn.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen