"Deze gasten zijn geen scheidsrechters"


tfflogo
Candaş Tolga Işık heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over de omstreden scheidsrechter duo: Özgür Yankaya en Hakan Ceylan.
"Ik heb met een aantal bestuursleden gesproken van de Turkse voetbalbond. Er is veel kritiek op de scheidsrechters Özgür Yankaya en Hakan Ceylan die de wedstrijd tussen Beşiktaş - Denizlispor hebben gefloten. Ze zeiden: 'Er gebeuren hier rare dingen. Er kunnen besluiten vallen dat ze nooit meer fluiten'. Ik weet niet of ze zulke besluiten gaan nemen, maar als ze dat doen, zal ik ze echt steunen. Dat is ook wat er moet gebeuren. Deze gasten zijn geen scheidsrechters."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 412
-: 0
R: 884
Level 4
+1

Hakan Ceylan is de zoon van Hasan Ceylan. Hij was een scheids in de jaren 90, bekendste in 1992-1993. Besiktas fans kennen dit seizoen vast wel...

Ozgur Yankaya is een fanatieke GS fan, gezien de beelden uit 2014-2015.

Tel uit je winst

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen