"Adem Ljajic in de winter naar Rusland"


ljajic
Ali Ece, de bekend sportcommentator heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Beşiktaş moet volgens mij een aanvaller en een rechtsbuiten halen. Abdullah Avçi heeft met Atiba en Elneny een sterke duo gevonden. Op dit moment speelt hij zonder een nummer 8. Als ze Adem Ljajic in de winter naar een club in Rusland kunnen verkopen, kan Beşiktaş een speler halen die zowel op 10 als op 8 kan spelen."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 412
-: 0
R: 884
Level 4

Een speler die zowel op de 8 als 10 kan is vaak niet goed genoeg. Ik stel voor dat we Zajc aan Besiktas verkopen voor 8 miljoen euro. Niye 8 acaba...

Ljajic kan in beste geval nog 10 miljoen opleveren als je hem kwijt kan aan een club als CSKA, Zenit etc. Mooie bedrag voor een net niet goede aanvallende middenvelder. Ik had verwacht dat hij voor de komende 7 jaar wel de vaste 10 kon wezen. Maar onder Avci komt hij niet te boven.


+: 5057
-: 0
R: 9784
Level 5

insallah gider. Slechte speler.+: 288
-: 0
R: 1185
Level 5

Waarom zijn zoveel mensen negatief over Ljajic?

Alleen omdat hij nu slecht is begonnen? Hij heeft nu al 5 assists en 2 doelpunten en dat al in zijn slechtste vorm. We hebben gezien wat hij kan. Onze fans zijn gewoon verwend als stelletje kinderen.

Ze gingen ook Talisca weg pesten alleen omdat geen echte nummer 10 was en dat hij Oguzhan's carriere ging verpesten terwijl Oguzhan al shit was. En nu missen ze Talisca donder op met onze zogenaamde fans.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen