'Drie clubs willen Oğuzhan Özyakup van Besiktas overnemen'


oguzz
Genoa, Krasnodar en Empoli willen Oğuzhan Özyakup wegkapen bij Besiktas. De aanvallende middenvelder maakt een teleurstellend seizoen mee met de Turkse topclub.

Zijn goede spel was vorige seizoen in Engeland opgevallen en volgens Engelse media had Everton interesse om de middenvelder aan de selectie toe te voegen. Everton zou ongeveer 15 miljoen euro over hebben voor de in Nederland geboren Turk.

Naast Everton wou Newcastle United ook de Turkse international overnemen van Besiktas. Besiktas had vorige seizoen biedingen boven de tien miljoen euro, maar wegens een slecht seizoen in 2019/2020 willen clubs als Krasnodar, Genoa en Empoli niet meer dan 5 miljoen euro betalen voor Oguzhan.

In 2012 liet Arsenal de technisch begaafde middenvelder nog voor zo'n half miljoen euro naar Besiktas vertrekken.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 412
-: 0
R: 884
Level 4
+1

In 2016 boden ze 15 miljoen voor hem. Het was Sevilla denk ik. Nu heb je ploegen als Krasnodar, Empoli en Genoa die niet meer dan 5 miljoen bieden. Dit kan maximaal uitlopen tot 6,5 miljoen en je zit dan alsnog goed. Naar mijn idee kan Oguzhan beter naar Krasnodar gaan. Een betere ploeg dan de andere twee.


+: 82
-: 0
R: 332
Level 3

Enige probleem is dat Empoli in de Serie B speelt. Genoa zou opzich wel passen voor onze mede Zaankanter.+: 3399
-: 0
R: 9207
Level 5
+1

5 Miljoen?

Dan moet Nur Cebi hem op zn rug wegbrengen..

Deze jongen is helemaal kapot.. Loopt erbij als een 40 jarige, Fysiek nog steeds een kleuter en verdient 2 mil netto.. Staat al Jaren stil..

Tegen Braga zag je een snotneus als Kartal zelfs de duels invliegen terwijl dit watje maar wat rondstrompelde


+: 176
-: 0
R: 292
Level 3

Oguzhan 150 miljoen euro lennn


+: 5755
-: 0
R: 9124
Level 5

Carriere weggegooid, ik zou als de club het ook wilt gewoon bij Besiktas blijven en proberen je zelf optepakken


+: 43
-: 0
R: 86
Level 2

sinds zijn contract verlenging waar die veel geld kreeg is hij gestopt met voetballen.

Natuurlijk niet vergeten dat Fikret hem 8-9 maanden niet had betaald!+: 18531
-: 0
R: 21361
Level 6

De Oguzhan met nummer 15 is er helaas niet meer. Zo jammer, want in het jaar met Gomez en daarvoor was hij een van de belangrijkste spelers.

Atiba-Oguzhan-S osa middenveld, pffoe.

Voor een bod van 5 miljoen euro zou ik hem zeker weg doen. Wij hebben een spits en eigenlijk ook een middenvelder nodig in de winter, je kan niet alles overlaten aan Atiba. Dat is onverantwoord.

Bovendien zou ik ook Roco wegsturen en een CV halen voor de derde plaats.


+: 683
-: 0
R: 2057
Level 5

Gelijk weg ermee bakt al dikke 2 jaar niks meer

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen