Abdullah Avcı: “Wij staan bijna koploper”


avcilacht3
Het rommelseizoen van Beşiktaş lijkt veranderd in een positief seizoen.
De Turkse topclub is van de zestiende plaats gestegen naar de achtste plaats en heeft een goed vooruitzicht. Beşiktaş heeft 4 van zijn laatste 5 wedstrijden gewonnen en laat zijn toeter op de achtste plaats horen. Het verschil met koploper Sivasspor bedraagt maar 3 punten. “Wij hebben de smaak te pakken. Wij staan bijna koploper. Ik hoop dat wij winterkampioen worden.”, aldus trainer Abdullah Avcı. 

Ongewenste doelman Loris Karius speelt de afgelopen weken ook de sterren van de hemel. De Duitse keeper heeft in de afgelopen 5 wedstrijden alleen tegen Antalyaspor een tegendoelpunt gekregen. Ook wist hij tijdens deze periode kritische reddingen te verrichten.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 18531
-: 0
R: 21361
Level 6
+4

Tja, het kan snel gaan. 1 punt verschil met het “wereldteam” van Galatasaray en 2 punten verschil met die o zo goeie Fenerbahce.

Als Avci alleen al 10 gram meer van z’n ballen toont, zullen we deze vorm blijven voortzetten. En dan heb ik het alleen over Caner die speelt aq, oynatma su mali.


+: 412
-: 0
R: 884
Level 4
+1

Teken daar bij dat gese tegen Kayseri zeer belachelijk 2 punten pakt. Ook Sivas was een lachertje...+: 759
-: 0
R: 2466
Level 5
+1

Laten we heel eerlijk zijn. Hij was nu wel bagger, maar hij heeft ook een paar wedstrijden goed gespeeld en met zijn assists ons geholpen aan een overwinning. Rebocho vind ik welliswaar een betere optie op LB maar probleem is dat Boyd en Lens gewoon niet goed genoeg zijn op dit moment.


+: 3399
-: 0
R: 9207
Level 5
+1

Boyd komt net kijken, zag veel potentie tegen Braga..

Lens moet heel snel opdonderen..

Nu NKoudou terug is kan Caner zich focussen op de bank

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen