Besiktas supporters: #ComeToBesiktas Balotelli


balotellibjk
Turkse voetballiefhebbers spannen de kroon als het gaat om totale gekte op de sociale media.
Iedere transferperiode worden Twitter, Facebook en Instagram-pagina's van verschillende voetballers overspoeld met reacties van fanatieke aanhangers van Galatasaray, Fenerbahçe en Besiktas. De hashtag #ComeToBesiktas kwam veelvuldig voor op de sociale media van James Rodriguez, Hatem Ben Arfa, Samir Nasri, Pepe en Jeremain Lens. Dit keer is Mario Balotelli aan de beurt. De aanvaller van Brescia stormde zondag tijdens Hellas Verona-Brescia (2-1) boos het veld af, na de nodige racistische geluiden richting zijn persoon. De Italiaan pakte de bal op en schoot deze kwaad het Verona-publiek in. Besiktas supporters steunen Balotelli en hebben hem massaal via de sociale media opgeroepen om naar Besiktas te komen om ware liefde te proeven. 

Berichten van Besiktas supporters aan Balotelli: "Seninleyiz Balotelli", "Come to Beşiktaş", "Bize gel gerçek sevgiyi gör" 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 2765
-: 0
R: 10599
Level 5

Hoeveelste keer dat een speler met een zwarte huid racistisch word bejegend? Wat een vieze beesten zijn die racistische italianen!


+: 244
-: 0
R: 1108
Level 5

En hij leert het ook nooit. Hij heeft het met Milan, Inter en zelfs in Frankrijk ook mee gemaakt. Gelsin iste bize.+: 683
-: 0
R: 2046
Level 5

Kut Italianen zijn het gewoon serieus ben een weekje in Rome geweest tussen door in Napels en Pompeï vallah ze hebben niks met Turken laat staan moslims

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen