"In de eerste helft hebben wij echt goed gespeeld"


avcilacht3
Abdullah Avcı, de trainer van Beşiktaş heeft na de gewonnen wedstrijd tegen Antalyaspor de onderstaande uitspraken gedaan.
"In de eerste helft stonden wij 2-0 voor en wij hebben veel doelkansen gemist. Verdediging was ook goed. In dit soort wedstrijden moet je de controle in eigen hand nemen. In de tweede helft zijn wij ook goed begonnen, wij hadden balcontrole. Wij zouden niet via het midden komen, toen wij dat deden, kreeg onze tegenstander steeds meer kansen. In de eerste helft hebben wij echt goed gespeeld. In de tweede helft gingen het beide kanten op. Wij hebben in 4 wedstrijden 10 punten gehaald en 1 tegendoelpunt gekregen. Volgende week willen wij voor passievolle Beşiktaş supporters de wedstrijd tegen Denizlispor winnen. N'Koudou keert hoogstwaarschijnlijk terug. Douglas is nog onzeker."
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen