Voorzitter Beşiktaş: “Wij hebben 105 miljoen TL schuld binnen 1 week betaald”


ahmetnurcebi
Ahmet Nur Çebi, de kersverse voorzitter van Beşiktaş heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Beşiktaş heeft een schuld van 105 miljoen TL, zeiden ze. Als je dit niet betaalt, kun je niet naar de UEFA, zeiden ze. De reden dat mensen zijn gevlucht bij Beşiktaş was dit, maar wij hebben het binnen 4 dagen opgelost. Wij zijn afgelopen week gekozen, maar de personen die zijn vertrokken reageren zich heel raar. Ze kunnen het niet hebben. Ik ben blij dat jullie zijn vertrokken. Niemand van de professionele mensen hebben ons verwelkomd. Sommige professionele werknemers kregen 80, 120 duizend Lira aan salarissen, maar deze mensen zijn 10 dagen terug allemaal vertrokken met cheques van Kartal Yuvası. Ze zijn allemaal gevlucht. De bonussen, declaraties van eten, 5 personeelsleden hebben Beşiktaş de afgelopen 7 jaar 21 miljoen TL gekost. Mijn vrienden en ik er alles aan moeten doen om 105 miljoen TL binnen 1 week te betalen. Wij zullen dit soort gevallen allemaal onderzoeken en desnoods een zaak starten. Wij gaan ze allemaal terugpakken.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 683
-: 0
R: 2046
Level 5

InsAllah alles weer normaal
Op Rails krijgen


+: 1863
-: 0
R: 2456
Level 5

Paralar nerede, paralar nerede dediler hep, millet somurmus Besiktasi allemaal bandieten. Ik denk dat ze dit soort praktijken ook bij de overige Turkse clubs doen.+: 9
-: 0
R: 48
Level 1

Ik denk eerlijk gezegd niet dat dit voorkomt bij fenerbahce want aziz en koç pompen continu geld erin. Bij galatasaray zie ik het wel gebeuren bedoel ze hebben zoveel grond verkocht maar hebben als nog schulden????? A: ze hebben het voor een ducking laag prijs verkocht. B: bestuur heeft net als bij beşiktaş geld ontvreemd. C: Er is een clown die de boekhouding van galatasaray doet.
En bij Trabzon zie ik het ook niet gebeuren dat een voorzitter geld ontvreemd.
Fiko heeft beşiktaş eerst gered van hel en heeft hem daarna terug gestuurd naar de zevende verdieping van hel.


+: 297
-: 0
R: 529
Level 4

Een kleine inzicht omtrent Galatasaray:
- Riva en Florya verkocht en 500 miljoen TL voorschot gekregen
- Kemerburgaz als schenking gekregen (geen rooie cent betaald)
- Riva, Florya niet verlaten, voorschot van Emlak Konut nooit terug betaald na het ontbinden van de overeenkomst. Kemerburgaz is nog steeds van deze oplichters

Eindstand: GS gaat die 500 miljoen TL nooit meer betalen. Dat geld is naar de schulden en rente. Florya en Riva blijft van hun alsook Kemerburgaz.


+: 662
-: 10
R: 1084
Level 5

Turkse voorzitters nooit serieus te nemen, 5438954985489 yil hic bir buyuk kulup borclarini silememis, bu gelmis 1 haftada yarsini silmis.
Diyer hiya Cengizogluda guya 10 tane oyuncu € 1mil almis. (natuurlijk met de geld van verkochte spelers verrekend excl. salarissen)


+: 6
-: 0
R: 19
Level 1

'De afgelopen 7 jaar'. En waar was Ahmet Nur Cebi toen? Juist ja, 6 jaar lang was hij vice-voorzitter , dus of hij was hiervan op de hoogte en doet nu alsof hij geschokt is, of hij wist er niks van en dat is ook problematisch, want wat heb je dan lopen doen al die jaren? Dus wie gaat hij precies 'terugpakken'?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen