“Het is onmogelijk om Talisca te huren van Guangzhou Evergrande”


talisca
Beşiktaş supporters hopen dat Anderson Talisca weer terugkeert naar Turkije.
De afgelopen dagen beweerde de Turkse media dat het bestuur van Beşiktaş in gesprek was om Talisca naar Istanbul te brengen, maar de Chinezen zijn absoluut niet van plan om Anderson Talisca los te laten. In de Chinese krant Sina geven ze aan dat Guangzhou Evergrande veel geld (20 miljoen euro) heeft geïnvesteerd in Talisca en dat hij nog een doorlopend contract heeft tot 2022. Volgens het bericht is het onmogelijk om Talisca te huren van Guangzhou Evergrande.

Talisca heeft vanwege zijn blessure dit seizoen 12 wedstrijden gemist. Wel heeft hij in 24 wedstrijden 13 goals gescoord. 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen